Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΣΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Στις εργασίες του συνεδρίου μετείχε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης
Εκλέχθηκε το νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ
        Στις 10 Ιουνίου τα φετινά “Ελευθέρια” Στίβου του ΓΑΣΚ



Στις εργασίες του συνεδρίου μετείχε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης
Εκλέχθηκε το νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ
        Στις 10 Ιουνίου τα φετινά “Ελευθέρια” Στίβου του ΓΑΣΚ
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου η διαδικασία των εκλογών του ΣΕΓΑΣ στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο του Λουτρακίου με την καταμέτρηση να βγάζει το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.
Στο νέο ΔΣ θα συμμετέχουν 14 παλαιά πρόσωπα και 7 νέα (Κέλλης, Αποστολόπουλος, Παππας, Παχατουρίδου, Φίλιππας, Βόσσος, Ψωμιάδης)
Συνολικά συμμετείχαν 205 από τα συνολικά 224 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου.
Τον ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσώπησε ο Α' Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και έφορος κλασσικού αθλητισμού Γιώργος Κωνσταντίδης,  ο οποίος έιχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ιδιαίτερα σημαντικές επαφές με τους “ισχυρούς” άνδρες της Ομοσπονδίας αλλά και να προβάλει τις θέσεις του Συλλόγου για τα ζητήματα της αποπεράτωσης του δημοτικού προπονητηρίου , της ουσιαστικής λειτουργίας του σταδίου του Κιλκίς και την διατήρηση και επέκταση της πριμοδότησης των αθλητών στον νέο αθλητικό νόμο.
Επίσης εξασφαλίστηκε η επιθυμητή ημερομηνία για την διεξαγωγή των αγώνων των  “Ελευθερίων” του Κιλκίς για το 2017 για το Σάββατο 10 Ιουνίου. Τα  “Ελευθερία” του Κιλκίς θα συμπεριλαμβάνονται και φέτος στο επίσημο καλαντάρι του ΣΕΓΑΣ , έχοντας καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση των ανθρώπων του στίβου , ως ένα από τα κορυφαία Ελληνικά περιφερειακά μίτινγκ κλασσικού αθλητισμού.

Στό νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ εκλέχθηκαν οι παρακάτω:Κώστας Παναγόπουλος, Βασίλης Σεβαστής, Γιάννης Σταματόπουλος, Σπύρος Κέλλης, Πολυξένη Αργειτάκη, Παναγιώτης Αντωνακάκης, Παναγιώτης Δημάκος, Θανάσης Ράπτης, Δημήτρης Χαχάμης, Σάββας Νικολαΐδης, Μιχάλης Παυλούς, Γιάννης Λιούμπας, Ιάκωβος Πετσούλας, Δημήτρης Παππάς, Βασίλης Φίλιππας, Παρασκευή Παχατουρίδου, Δημήτρης Πουλόπουλος, Γιάννης Ψωμιάδης, Βασιλής Βόσσος, Μαρίκα Καρδάρα. Αναπληρωματικοί Σπύρος Καλοζούμνης, Γιάννης Μπόλας, Νίκος Τσώνης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply