Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΑΣΟΚ: Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Η προσφυγική πολιτική της κυβέρνησης είναι όχι μόνο πρόχειρη αλλά και αδιαφανής και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή. Οι κάτοικοι του νομού Κιλκίς έχουν αποδείξει ποια είναι η πραγματική αλληλεγγύη για τους πρόσφυγες. Φτάνουν πια τα μεγάλα λόγια από τους κυβερνητικούς και κομματικούς παράγοντες του θιάσου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 


Τα 17 κρούσματα ηπατίτιδας Α στη Νέα Καβάλα Κιλκίς δεν αφορούν «ασθένειες που μεταδίδονται από πρόσφυγες ή μετανάστες». Οι συνάνθρωποι μας νόσησαν με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, των κομματικά τοποθετημένων υπηρεσιακών παραγόντων και άτυπων συντονιστών. Τα παιδιά των προσφύγων δεν πηγαίνουν στο σχολείο με ευθύνη αυτής της κυβέρνησης και όσων την στηρίζουν. Η διασπορά των προσφύγων δεν έγινε ακόμα γιατί σε κάποια γραφεία στην Αθήνα μετράνε ακόμα το πολιτικό κόστος. Την απόφαση για το Χωρύγι την πήρε η κυβέρνηση και οι ακριβοπληρωμένοι «ιδιώτες» συνεργάτες της.

Όσοι παρουσιάζονται ως υπεύθυνοι για τη διαχείριση των Κέντρων Φιλοξενίας στο νομό μας δεν έχουν καμία αρμοδιότητα από το νόμο, καμία επίσημη ανάθεση καθηκόντων από τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας. Το ότι δεν υπάρχουν ΦΕΚ διορισμού των ανθρώπων που εμφανίζονται ως συντονιστές των Κέντρων Φιλοξενίας δεν είναι επιχείρημα υπέρ της κυβέρνησης όπως θέλει να πιστεύει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήθελαν να υπάρχει διαφάνεια και λογοδοσία και όχι διαπλοκή με τα συμφέροντα και τα ΜΜΕ, θα τους διόριζαν άμισθους ειδικούς συμβούλους όπως προβλέπεται από νόμο που ψήφισαν οι ίδιοι το Μάρτιο του 2015.

Αλλά φαίνεται ότι το τζάμπα πέθανε όπως είπε αυτογελοιοποιούμενος ο κ. Τσίπρας.

Από την άλλη πλευρά η αυτοδιοίκηση απλώς ενημερώνεται εκ των υστέρων για ειλημμένες αποφάσεις ενώ τα υπόλοιπα θεσμοθετημένα όργανα, όπως ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ κ. Πλωμαρίτης, δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Λειτουργούν μόνο ως γραφεία τύπου της κυβέρνησης ή περιμένουν καρτερικά τους φετφάδες των άτυπων οργάνων της κυβέρνησης.

Οι νόμοι και οι διαδικασίες της πολιτείας όσον αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού έχουν τεθεί σε αναστολή.

Η ερώτηση στη Βουλή των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζητά από τους υπουργούς υγείας και εσωτερικών την εφαρμογή του νόμου και την απόδοση των ευθυνών, αν υπάρχει πια τσίπα.

Να σταματήσει επιτέλους αυτό το πάρτυ με τα κρυφά κονδύλια που διακινούνται σε ημετέρους με πρόσχημα το προσφυγικό.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply