Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ: ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΠΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Θέμα: Εισήγηση για απόφαση για υποβολή αιτήματος προς τις αρμόδιες αρχές για κατασκευή διπλού δρόμου στο τμήμα της εθνικής οδού από κόμβο Χαλάστρας έως κόμβο Πολυκάστρου.

Το τραγικό συμβάν του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος της 22ας  Σεπτεμβρίου με τραγικό απολογισμό τον αδόκητο χαμό 23χρονου συμπατριώτη μας οπλίτη στο ύψος του Άσπρου, προκαλεί θλίψη και οδύνη σε όλους μας.
Παράλληλα, μας υπενθυμίζει για μία ακόμη φορά την τραγική επικινδυνότητα του συγκεκριμένου τμήματος της οδικής αρτηρίας της ΠΑΘΕ από τα Μάλγαρα μέχρι και τον κόμβο του Πολυκάστρου, την οποία είχαμε επισημάνει εμείς ως δημοτική αρχή αλλά και οι πολίτες του δήμου μας.
Το εν λόγω τμήμα της εθνικής οδού είναι το μοναδικό (εκτός των Τεμπών) στο οποίο υπάρχει αμφίδρομη κυκλοφορία. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις φθορές επί του οδοστρώματος λόγω της μη συντηρήσεως του αλλά και της συσκότισης που παρατηρείται σε αρκετά σημεία, το καθιστούν εξαιρετικά επικίνδυνο με συνέπεια να χάνονται άδικα ανθρώπινες ζωές.
Το τμήμα αυτό της ΠΑΘΕ είναι ουσιαστικά η πύλη εισόδου της χώρας για περίπου 8.000.000 ανθρώπους από και προς το εξωτερικό. Η κίνηση ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο είναι ιδιαιτέρως αυξημένη αλλά και βεβαρυμμένη λόγω φορτηγών βαρέως τύπου. Την δε χειμερινή περίοδο λόγω της πυκνής ομίχλης, η οδήγηση καθίσταται ακόμη πιο δυσχερής.

ΕΙΣΗΓΟΥΜΕΘΑ

Έπειτα κι από την επιστολή του κ. Δημάρχου προς τον αρμόδιο υπουργό, όπως λάβετε απόφαση ως Δημοτικό Συμβούλιο για να αιτηθούμε από τους αρμοδίους την κατασκευή διπλού δρόμου στο τμήμα της εθνικής οδού από τον κόμβο Χαλάστρας έως και τον κόμβο Πολυκάστρου, ώστε επιτέλους να σταματήσει αυτός ο φόρος αίματος που πληρώνει η κοινωνία μας στην άσφαλτο λόγω της παρατεταμένης αδιαφορίας των αρμοδίων.



 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


         ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Θ. ΑΝΘΡΑΚΙΔΗΣ


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply