Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ: ΠΑΝΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ”
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


“Βούλα Πατουλίδου:  Παντού, όπου υπάρχει Ελληνισμός, υπάρχουν ακόμα και σήμερα Ευεργέτες χωρίς να το βροντοφωνάζουν”

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου πραγματοποίησε ομιλία στον στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών, σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016. Η ομιλία έγινε σε έναν κατάμεστο, για πρώτη φορά, από μαθητές σχολείων της Θεσσαλονίκης Ιερό Ναό, γεγονός που επισημάνθηκε πολύ θετικά από την κ. Αντιπεριφερειάρχη.
Συγκεκριμένα η κ. Πατουλίδου απευθυνόμενη σε “αυτό το μελίσσι μαθητών που έχει κατακλύσει την Αγία Σοφία” εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας,  τους καθηγητές και μαθητές που τίμησαν με την παρουσία τους την σημερινή εκδήλωση.
Ορμώμενη από την παρουσία μαθητών, η κ. Πατουλίδου παρομοίωσε τον Λεωνίδα και τους 300 πολεμιστές του με τους Εθνικούς Ευεργέτες, γιατί “κανείς δεν τους υποχρέωσε να μείνουν εκεί στις Θερμοπύλες για να προστατεύσουν τον τόπο τους, την ψυχή τους, την ελευθερία τους. Αντίστοιχα οι ευεργέτες δεν υποχρεώθηκαν από κανέναν να διαθέσουν την ζωή και την περιουσία τους στην Ελλάδα συμβάλλοντας στην πνευματική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο του αναγεννημένου ελληνικού έθνους”
Η  κ. Πατουλίδου κλείνοντας την ομιλία της δεν παρέλειψε να αναφερθεί “στους σύγχρονους καθημερινούς κοινωνικούς ευεργέτες του Απόδημου Ελληνισμού, συνανθρώπους μας που δίνουν αξία και νόημα στην αλληλεγγύη και την αγάπη.  Παντού, όπου υπάρχει Ελληνισμός, υπάρχουν ακόμα και σήμερα  Ευεργέτες χωρίς να το βροντοφωνάζουν. Οι δράσεις τους αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα πολιτισμού και αποδεικνύουν ότι τα 3.000 χρόνια της ελληνικής ιστορίας, όταν διδάσκεται στα παιδιά μας με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χαθούν ποτέ.”
Στη συνέχεια η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Εθνικών Ευεργετών που βρίσκεται στη νότια Πύλη της ΔΕΘ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply