Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΝΤΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ: Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΕΡΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σύμφωνα με τον Βλάντις Ντομπρόβσκις λόγω των πολιτικών της κυβέρνησης Τσίπρα η Ελλάδα επέστρεψε σε ύφεση το 2015, έναντι ανάπτυξης 2,5% που προβλεπόταν

Η Ελλάδα έπρεπε να εφαρμόσει πιο σκληρή πολιτική λιτότητα εξαιτίας της λαϊκίστικης στάσης της αριστερής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα το 2015, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βλάντις Ντομπρόβσκις, σύμφωνα με το Reuters.

«Ο λαϊκισμός δεν λύνει τα προβλήματα. Ο λαϊκισμός δημιουργεί προβλήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ντομπρόβσκις σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στη Ρίγα σχετικά με την αυξανόμενη υποστήριξη των λαϊκιστικών κομμάτων σε πολλές χώρες της ΕΕ.

«Θα μπορούσαμε να δούμε το  κλασικό παράδειγμα της Ελλάδα. Μια νέα κυβέρνηση ήρθε με μια λαϊκιστική στάση, λέγοντας “δεν χρειαζόμαστε κανένα καθεστώς λιτότητας, θα ξοδεύουμε όσα θέλουμε”» τόνισε ο  αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρόσθεσε:

«Και στην πραγματικότητα, η Ελλάδα εφαρμόζει τώρα αυστηρότερα μέτρα λιτότητας από ό, τι θα ήταν απαραίτητο αν οι (μεταρρυθμίσεις) της προηγούμενης κυβέρνησης συνεχίζονταν».

Σύμφωνα με τον Βλάντις Ντομπρόβσκις λόγω των πολιτικών της κυβέρνησης Τσίπρα η Ελλάδα επέστρεψε σε ύφεση το 2015, έναντι ανάπτυξης 2,5% που προβλεπόταν αν συνεχίζονταν οι μεταρρυθμίσεις.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply