Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » COMEDY FESTIVAL ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΙΕΡΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



 To Comedy Festival καθιερώθηκε σαν μια μεγάλη γιορτή για τους φίλους της κωμωδίας. Φέτος το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Γάλλο λογοτέχνη Μολιέρο ο οποίος και έφερε την κωμωδία σε ίση θέση με την τραγωδία και αυτό είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα του.
Στο Comedy Festival θα φιλοξενηθούν τα έργα:
«Ταρτούφος»
«Γιατρός με το στανιό»
«Οι Σοφολογιότατες»





Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων:


Παρασκευή
30.09.16
21:00

Θεατρική Ομάδα Νέων Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Κρυονερίου Λαγκαδά

Έργο: «Ταρτούφος»

Πρόκειται για την γνωστότατη κωμωδία, που έχει σαν τίτλο το όνομα του κυριότερου χαρακτήρα της. Η επιρροή της κωμωδίας αυτής είναι τόσο σημαντική, που οδήγησε στο να χαρακτηρίζεται κάποιος ταρτούφος, όταν παρουσιάζει υποκριτική συμπεριφορά και φαρισαϊσμό.

Διδασκαλία, επιλογή μουσικής, μετάπλαση κειμένου :
Π.Β. Μιχαηλίδης 
Παίζουν: Γαρυφαλλιά Κουτσοπούλου, Μαρία Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Καραντούκη, Φρόσω Βογιατζή, Ηλιάνα Βογιατζή, Ελένη Καρασαββίδου, Σέβη Βοσκοπούλου, Λάμπρος Παπαευθυμίου, Χαράλαμπος Βοσκόπουλος, Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, Δέσποινα Κυρικλίδου, Τάνια Τριαναφυλλίδου, Άννα Παπαδοπούλου, Δέσποινα Τεργιακή, Μαρία Σοφολόγη, Ιωάννα Σοφολόγη, Ευδοκία Χουβαρδά, Μαρία Παπαδοπούλου

Σάββατο
01.10.16
21:00

Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Μ. Αλέξανδρος Νεοχωρούδας

Έργο: «Γιατρός με το στανιό»
Δεν θέλει να παντρέψει την κόρη του μ’ εκείνον που αγαπάει, εκείνη παριστάνει την άρρωστη, ψάχνει να της βρει γιατρό και είναι έτοιμος να πιστέψει ότι είναι γιατρός όποιος εμφανιστεί πρώτος μπροστά του. Ο ψευτογιατρός που του παρουσιάζεται, κάνει τελικά πολύ καλή δουλειά, τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους και ο έρωτας θριαμβεύει.

Σκηνοθεσία – Θεατρική Διδασκαλία: Νέλλη Δελή
Παίζουν: Φανή Ζάικου, Ξανθή Καπαρού, Γιώργος Καρκάρης, Τατιάνα Κάρτζια, Μαρία Κουσούτη, Ντίνα Λάζαρου, Μάκης Ναϊσίδης, Τάσος Παπαδόπουλος, Γιάννης Ράφτης, Χρήστος Σαραμούτσης, Μαρία Τούμπα, Κατερίνα Τυχάλα.
Συμμετέχουν: Σχολή χορού Bella Dance – Σοφία Χατζίδου, Δημήτρης Πειστικός.
Σκηνικά: Black (Κώστας Τόλης) – Νίκος Κελεσίδης
Αξεσουάρ Σκηνικών: Blow (Χρήστος Σαραμούτσης)
Μακιγιάζ: Μίνα Μέρμηγκα, Φωτογραφία: Ιωάννης Κανταρτζής

Δευτέρα
03.10.16
21:00

Θεατρική Ομάδα Πυλαίας Τμήμα Ενηλίκων

Έργο: «Οι Σοφολογιότατες»

Ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του σκηνικού ρεπερτορίου. Μια απολαυστική κωμωδία χαρακτήρων, σατιρίζει τον καθωσπρεπισμό, την υποκρισία και κυρίως την μανία των ιμιμαθών για επίδειξη αλλά και να χλευάσει την υπεροπτική τους συμπεριφορά. Έξυπνοι διάλογοι, φαρσική ευρηματικότητα και η γνωστή αγέραστη γραφή του Μεγάλου Γάλλου κλασικού. 

Σκηνοθεσία – Διδασκαλία: Δημήτρης Σπορίδης
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Παίζουν: Αγγελική Παναγιώτογλου, Χρύσα Αθανασίου, Κλειώ Θεοδωράτη, Αργυρώ Τζωρτζίδου, Βιβή Πατσαλίδου, Αγγελική Φατίση, Κώστας Πασταράς, Μαριάνθη Μαυρομουστάκη, Βίκυ Αϊβάζογλου, Θάλεια Κεραμάρη, Δημήτρης Καραγιαννίδης, Βούλα Αρναρέλλη.
Πιάνο: Εύα Κωνσταντινίδου
Κούκλες σκηνικού: Μαριάνθη Μαυρομουστάκη

Τετάρτη
05.10.16
21:00

Θεατρική Ομάδα «Μηχανή»

Έργο: «Ταρτούφος»

Ο Ταρτούφος, ένας ψευτοθρησκευόμενος επαρχιώτης, γοητεύει τον Οργκόν, έναν πλούσιο Παριζιάνο αστό, με τις επιδεικτικές του “ευσεβείς” πράξεις. Ο Οργκόν τον εγκαθιστά στο σπίτι του. Σύντομα όλοι, εκτός από τη μητέρα του, καταλαβαίνουν την υποκρισία και την υστεροβουλία του Ταρτούφου και προσπαθούν να αποκαλύψουν την πανουργία του στον Οργκόν που αρνείται να δεχτεί την αλήθεια και συνεχίζει να τον εμπιστεύεται απόλυτα. Η σύζυγος του Οργκόν, Ελμίρα, με ένα τέχνασμα αποκαλύπτει την πανουργία του Ταρτούφου και...(συνεχίζεται)

Σκηνοθεσία: Λίλια Λύτρα
Επεξεργασία κειμένου: Όλγα Κουτσού, Λίλια Λύτρα
Σκηνικά – Κοστούμια: Σύνθια Γεροθανασίου
Μουσική: Αντώνης Φανάρας, Βίντεο κλιπ: Βάσω Φλωρίδη, Γαβρήλος Ψαλτάκης, Κατασκευές: Κώστας Κουνελάκης, Περούκες: Μαρία Λίτσιου, Μαρία Παπανικολάου, Δέσποινα Τσιστικώστα, Αθανασία Γαϊτανίδου
Παίζουν: Ευγενία Ροϊδου, Καίτη Περχανίδου, Λίζα Διαμαντή, Αντώνης Γραμμένος, Άννα Κοτλόβα, Βασίλης Θεολόγης, Γιάννης Γαρυφάλλου, Μάρκος Σιδηρόπουλος, Κώστας Κουνελάκης, Χρήστος Αντωνιάδης, Δημήτρης ΠΑπαδόπουλος, Δέσποινα Τσιτσικώστα, Αθανασία Γαϊτανίδου

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply