Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΕΚΑΙΝΙΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 VIDEO & FOTO
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου θα εγκαινιαστεί η καινούρια γέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Τέρπυλλος προϋπολογισμού 537 700 Ευρώ.
Η επιτυχία του έργου έγκειται στο ότι τώρα οι εξυπηρέτηση των εννέα χωριών, δηλαδή της Τερπύλλου, του Μεταξοχωρίου, του Πλαγιοχωρίου, της Κοκκινιά, του Μελισσουργιού, του Αγίου Αντωνίου, του Αγίου Μάρκου, του Παροχθίου και της Ποντοκερασιάς θα γίνεται με ασφάλεια και χωρίς κινδύνους κατά τις ημέρες των βροχών και του κινδύνου προσπέλασης βαρέων οχημάτων.
Εξ άλλου η παλιά αιωνόβια γέφυρα υπέστη φθορές και λόγο των μεγάλων βροχοπτώσεων αλλά και της φυσιολογικής φθοράς από τον χρόνο και των φυσικών φαινομένων. Άρα πολύ πετυχημένη η ενέργεια της Δημοτικής αρχής.

Η μελέτη έγινε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Κιλκίς μια και τέτοιες γέφυρες δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες μελετητικές δυσκολίες αφού σαν υπηρεσία έχει μελετήσει και εκτελέσει και άλλες παρόμοιες γέφυρες.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply