Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗΣ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στην μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση της ΘΕΣΣΛΟΝΙΚΗΣ, επίκεντρο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό κάθε χρόνο της Eθνικής Eποποιίας του 1940, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ και αυριανός πρωθυπουργός κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.Σε μήνυμα του για την σημερινή Εορτή του Ελληνισμού ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:
"Η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου μας θυμίζει ότι η ψυχική ενότητα του Έθνους είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση κάθε απειλής, αλλά απαραίτητη για να κάνει και η χώρα το μεγάλο άλμα στο μέλλον.
Παρακολουθήσαμε, σήμερα, μια θαυμάσια παρέλαση, η οποία κατέδειξε, όχι μόνο το ισχυρό φρόνημα, αλλά και την αποτρεπτική δυνατότητα, την επιχειρησιακή ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σήμερα, πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, εδώ πέρα από τη Θεσσαλονίκη, στέλνουμε ένα μήνυμα: Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτα και η αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ισχυρή.
Θέλω, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ειδικών Δυνάμεων, για την αυταπάρνηση με την οποία επιτελούν την αποστολή τους σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
Τους περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη μας και με την αγάπη μας.
Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους."


- Κυριάκος Μητσοτάκης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply