Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΠΡΟΗΧΘΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ 29.10.16 ΒΙΝΤΕΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση






Με πολύ μεγάλη επισημότητα τιμήθηκε η θυσία του Κύπριου αγωνιστή και ήρωα προάγοντάς τον εις τον βαθμό του Αντιστρατήγου.
Μετά τις ομιλίες του Δημάρχου Κιλκίς κ. Σισμανίδη Δημητρίου, του ΥΠΕΘΑ κ. Πάνου Καμμέμου, του ΥΠΕΘΑ Κύπρου κ. Χριστόφορου Φωκαϊδη και λοιπών προσκεκλημένων, ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της πλάκας όπου αναφέρεται ο βαθμός του Ήρωα.
Κατέθεσαν στεφάνια οι Π. Καμμένος, Χριστόφορος Φωκαϊδης, ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο Δήμαρχος Σισμανίδης Δημήτριος, ο Δήμαρχος Λύσσης Παστός Συμεών, η οικογένεια του ήρωα, η πρόεδρος της τοπικής ενότητας Ακρίτα κ. Αναστασία Φλώρου, εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο πρόεδρος της Ένωσης αποστράτων Αξιωματικών κ. Τσιαμαντάς καθώς και εκπρόσωποι Κυπριακών οργανώσεων. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Θεόδωρος Παραστατίδης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Βασίλειος Τελίδης, ο Διοικητής του Γ΄Σ.Σ. κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Διοικητής της 71ης Α/Μ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ¨ΠΟΝΤΟΣ¨  κ. Πέτρος Δεμέστιχας, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς κ. Ηλίας  Μπόλος, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Ιωάννης Τσογγίδης και άλλοι επίσημοι.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε στο Ιστορικό Μουσείο «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ»  όπου τραγούδησε η χορωδία της Ευκαρπίας με τον πατέρα Ιωάννη Ξενιτίδη, χόρεψαν οι νέες και νέοι του Πολιτιστικού Συλλόγου του Δροσάτου και κατόπιν έγιναν τα αποκαλυπτήρια  αναθηματικής πλάκας σε αναγνώριση της αυτοθυσίας του προήχθη εις τον βαθμό του ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ.
Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply