Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-1 Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΡΗΣΤΩΝΗ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δεν κατάφερε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας να μπει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης για τον Τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚιλκίς.

Με σκορ 3-1 έχασε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην Κρηστώνη και δεν μπόρεσε να έχει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚιλκίς που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλέξανδρος ήταν αρκετά δραστήριος και με ωραίες αντεπιθέσεις έφτασε πολλές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία αλλά ήταν αναποτελεσματικός. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0 με τις δύο ομάδες να μην έχουν βρει δίχτυα .Μόλις στο 50’ του δευτέρου μέρους ο Κουτσάγιας για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι που υπέπεσε ο Κοπαλίδης. Γρήγορα στο 53’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 και στο 60’ ο Αλέξανδρος μείωσε σε 2-1 με τον Ιωαννίδη. Στο 68΄ όμως ο Κουτσάγιας με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του αλλά και τα προσωπικά του κάνοντας το 3-1.Μετά την αποβολή παίκτη της γηπεδούχου ομάδας στο 65’ ,ήρθε και δεύτερη για την Κρηστώνη και οι δύο με δεύτερες κίτρινες κάρτες ,με την τελευταία να είναι σε ανατροπή του Ορφανίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή .Το πέναλτι που ακολούθησε από τον Ντουντούκη το απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Έτσι το 3-1 παρέμεινε έως στο τέλος με τον Αλέξανδρο να πιέζει  χάνοντας 3 καλές ευκαιρίες για γκολ με κεφαλιές των Τσιμπούκα, Ορφανίδη και σε σουτ του Γιαξή να κάνει το 3-2 και να ελπίζει περισσότερο σε πρόκριση στον τελικό . Για τον Αλέξανδρο αγωνίστηκαν οι: Κοπαλίδης, Σπυριδόπουλος, Σεφερίδης (65’ Κεσίδης), Τσιμπούκας, Ψωμιάδης, Γιαξής, Μακάριος, Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Ντουντούκης, Ορφανίδης.
Σάββατο με Πάικο οι άνδρες  και Κυριακή με Ηλιόλουστο η Β’Ομάδα.

Αύριο Σάββατο ο Αλέξανδρος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το ΠΑΙΚΟ Γουμένισσας  και οι Ελπίδες την Κυριακή πάλι εκτός του Ήλιο Ηλιολούστου. Το παιχνίδι στη Γουμένισσα είναι σημαντικό και δύσκολο για την ομάδα του Γιώργου Πελίδη η οποία αγωνίστηκε την Τετάρτη στον ημιτελικό του Κυπέλλου .




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply