Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 400 000 ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ 1,3 ΔΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Aπό το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μέχρι χθες, η Κυβέρνηση "πανηγύριζε" για το γεγονός, ότι πέτυχε τον Σεπτέμβριο υπέρβαση των φορολογικών εσόδων. Σήμερα, όμως, αναγκάστηκε να παραδεχθεί και να ανακοινώσει ότι οι συνολικές οφειλές των πολιτών προς το Δημόσιο, διαμορφώθηκαν πλέον στα 92,8 δις ευρώ, ποσό εφιαλτικό! Οι συνολικές φορολογικές οφειλές των πολιτών ανέρχονται στα 91,5 δις ευρώ! Μόνο το Σεπτέμβριο, αυξήθηκαν κατά 1,3 δις ευρώ, ενώ οι οφειλέτες αυξήθηκαν κατά 400.000, ξεπερνώντας πλέον τους μισούς Έλληνες φορολογούμενους. Τι άλλο θέλει η Κυβέρνηση για να καταλάβει ότι η φοροεπιδρομή της, γονατίζει όσους έντιμους φορολογούμενους έμειναν όρθιοι. Το πλεόνασμα που προέρχεται από την συνεχή επιβολή νέων φόρων δεν είναι βιώσιμο.
Οι πολίτες πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ και τους φόρους με τρεις τρόπους:α) Μέσω πιστωτικών καρτών, με τον κίνδυνο κάποιες από αυτές τις οφειλές προς τις τράπεζες να μην μπορέσουν να αποπληρωθούν.β) Μέσω των αποταμιεύσεων τους. Οι καταθέσεις στις τράπεζες επιχειρήσεων και νοικοκυριών μειώθηκαν κατά 423.000.000 ευρώ το Σεπτέμβριο εν μέσω capitalcontrols. Ένα μεγάλος μέρος αυτών των καταθέσεων εκταμιεύτηκε για να πληρωθούν φορολογικές υποχρεώσεις.γ) Μέσω συμψηφισμού με τις επιστροφές φόρων.
Είναι φανερό, ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να συναντηθεί με τη λογική και την πραγματικότητα. Τα δημόσια έσοδα που στηρίζονται μόνο σε μια διαρκή και χωρίς λογική φοροεπιδρομή, δεν συνιστούν βιώσιμη πολιτική σε βάθος χρόνου.
Η καταβολή των φόρων που δεν προκύπτει από την παραγωγή πλούτου και την αύξηση των εσόδων των πολιτών, αλλά από πιστωτικές κάρτες και από αποταμιεύσεις, έχει ημερομηνία λήξεως.

Ημερομηνία λήξεως έχουν και οι αντοχές των Ελλήνων πολιτών, της χώρας και της οικονομίας. Και οι αντοχές αυτές έχουν εξαντληθεί με ευθύνη και επιλογή της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Η χώρα χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή.Είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε, όλοι μαζί, την κρίση». 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply