Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ (8) ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ - ΟΠΕΡΕΤΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σήμερα καταθέσαμε 6 προσφυγές επί των πρωτοβάθμιων αρνητικών αποφάσεων, ώστε να επανακριθούν τα αιτήματα ασύλου των 4 Τούρκων. Για τους άλλους 2 ζητούμε την ακύρωση των πρωτοβάθμιων διοικητικών αποφάσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία Ασύλου που διέκοψε αιφνιδίως τις συνεντεύξεις τους, έθεσε τις υποθέσεις τους στο αρχείο και αρνείται να τις ανακαλέσει όλως συμπτωματικά.
Και οι 2 Τούρκοι στρατιωτικοί που δεν τους άφησαν να ολοκληρώσουν τις συνεντεύξεις τους ήταν σε υπηρεσία στη βάση της Αεροπορίας Στρατού Κων/λης το βράδυ του πραξικοπήματος-οπερέτα, γεγονός που τους καθιστά αυτήκοους και αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων που έλαβαν εκεί και αποδεικνύει πανηγυρικά όχι μόνο τη μη εμπλοκή αλλά ούτε καν τη μύησή στο πραξικόπημα και των 8 Τούρκων.
Οι αυθαίρετοι έγγραφοι ισχυρισμοί των κρατικών υπαλλήλων για αποκλεισμό των 5 από αυτούς από το καθεστώς τους πρόσφυγα λόγω συμμετοχής τους  σε τρομοκρατικές πράξεις , χωρίς καν να υφίσταται αίτημα έκδοσης τους από την Τουρκία γιατί έχει επιστραφεί από τις 26 Αυγούστου, είναι ποινικά αξιόλογοι και πολιτικά καθόλου τυχαίοι.
Ο διασυρμός μη μυημένων στο πραξικόπημα αξιωματικών Στρατού που είχαν υπηρετήσει με τιμή, έστω και αν ανήκαν στον Τουρκικό στρατό-που είναι και Νατοϊκός στρατός-αποτελεί δυσάρεστο οιωνό της παρούσας Ελληνικής εξωτερικής και μεταναστευτικής πολιτικής.
Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγμάτευτη έναντι πάντων.


---------------------------------------------------------------------



Αυτή είναι η δήλωση των *8* Τουρκων



«Αναμένουμε εδώ και ένα μήνα ότι θα εκδοθεί ακόμα μια αρνητική πρωτοβάθμια απόφαση για τον 8ο από εμάς σε στιγμή ύποπτη και ειδησεογραφικά πλούσια από άλλες πολιτικές ειδήσεις, για να υποβαθμιστεί κατ΄αυτό τον τρόπο το αρνητικό περιεχόμενο των αποφάσεων ασύλου μας, έτσι ακριβώς όπως συνέβη και με τις πρωτοβάθμιες αποφάσεις των 7 από εμάς. Δυστυχώς εμπιστευτήκαμε ότι οι χειρίστριες της Υπηρεσίας Ασύλου θα έκριναν αντικειμενικά και ουδέτερα τα αιτήματα μας. Ευχαριστούμε τους Έλληνες πολίτες που συνεχίζουν να μας εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τις τύχες μας »

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply