Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Τίμησαν την απελευθέρωση της Γουμένισσας οι "Παίονες"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' 
Η τιμή στην Ιστορία ενός τόπου είναι πολύτιμο αγαθό. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' με ήθος και ποιότητα που τον διακρίνει στην πολύχρονη πορεία του, πιστός στις αξίες που πρεσβεύει τίμησε την απελευθέρωση της Γουμένισσας όπως αρμόζει και τιμά τους προγόνους μας, με εκδηλώσεις σύμφωνα με το κλίμα της επετείου των Ελευθερίων.

Διοργάνωσε Λαμπαδηδρομία το απόγευμα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου στο Ιστορικό κέντρο της πόλης μας,υπό τους ήχους της Μπάντας του Δήμου Παιονίας. Σύμβολο φωτός που ξεπήδησε μέσα από το σκοτάδι της σκλαβιάς και μεταλαμπαδεύτηκε σε όλους τους ανθρώπους το φως της απελευθέρωσης,το φως της ελπίδας στα χέρια μικρών παιδιών.

Πραγματοποίησε ομιλία το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας με θέμα: '' Τι ήταν ο Μακεδονικός Αγώνας και ποιο το μήνυμα του για σήμερα '' με ομιλητή τον Δημήτριο Ευαγγελίδη, Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων. Τιμώντας έτσι τους ήρωες Μακεδονομάχους που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία.


23 Οκτωβρίου (ανήμερα) Τιμήσαμε με κατάθεση στεφάνου τους προγόνους μας,γιατί τους ήρωες τους τιμάς με δάφνες, σαν το λιγοστό φόρο τιμής που μπορείς να προσφέρεις ταπεινά στο μεγαλείο της προσφοράς τους. Στην συνέχεια με περίσσια περηφάνια αγόρια και κορίτσια, άντρες και γυναίκες των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, παρέλασαν φορώντας παραδοσιακές φορεσιές τιμώντας το τόπο μας, και το ξεχωριστό παζλ μνήμης συμπληρώθηκε με Μακεδονικούς χορούς από το τμήμα παραστάσεων του Συλλόγου, και τα βήματα του χορού ακολουθούσαν το '' Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα...''

Έτσι τιμάμε τον τόπο μας, γιατί σεβόμαστε την Ιστορία.. Χρόνια πολλά...

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply