Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΤΗΣΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στις 29/10/2016 και ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες Ιατρικές εξετάσεις στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από Ειδικευμένο Παθολόγο Ιατρό σε ειδικά διαμορφωμένο ιατρείο εντός των εγκαταστάσεων του. Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των αθλητών του συλλόγου έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τους επικείμενους αγώνες του έτους που έρχεται. Βασικός στόχος όμως της διαδικασίας αυτής είναι η πραγματοποίηση των εξετάσεων στους αθλητές του συλλόγου για την εύρεση τυχών κρυφών μικροπροβλημάτων όπως πιθανά φυσήματα στην καρδία και άλλες μικρές βλάβες που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στην υγεία σε συνδυασμό με την άθληση.

Ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσακης Αναστάσιος μετά το πέρας της διαδικασίας ευχαρίστησαν τον Ιατρό για την σημαντική βοήθεια του με την παροχή των γνώσεων του και τους γονείς των αθλητών για την υπομονή που επέδειξαν κατά την διαδικασία . Ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές καλά αποτελέσματα στους αγώνες αλλά και επισήμαναν ότι απώτερος σκοπός και στόχος του Σωματείου μας είναι η υγεία των αθλητών/παιδιών μας , η σωστή σωματική ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση τους έτσι ώστε να τους βοηθήσουμε να ενταθούν σωστά στην κοινωνία και όχι ο πρωταθλητισμός με την έννοια της καταπίεσης και του στόχου ( πρωταθλήματος ) με κάθε κόστος για την υγείας και ψυχικής ισορροπίας τους . Ευχαρίστησαν επίσης το μάγο CONSTANDIN που κράτησε με τα εντυπωσιακά μαγικά του παρέα στους μικρούς μας αθλητές κατά την διάρκεια των εξετάσεων.






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply