Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Π. ΑΓΙΟΝΕΡΙ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΥΔΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πάλι στο 93' οι χαμένοι βαθμοί για την ανδρική ομάδα-Νίκη για τις Ελπίδες του Αλέξανδρου.



Στο τέλος του παιχνιδιού μέσα στο Π.Αγιονέρι ισοφαρίστηκε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας σε ένα ματς διαφήμιση για το Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Μόλις στο 2' λεπτό ο Αλέξανδρος προηγήθηκε με τον Ιωαννίδη μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ορφανίδη. Το Π.Αγιονέρι πίεσε και αφού κατάφερε να ισοφαρίσει στο 13' πήρε το προβάδισμα στο 39΄κλείνοντας όμως το ημίχρονο οι δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, με πολύ ωραίο γκολ του Ορφανίδη στο 43΄μετά από καταπληκτική κάθετη πάσα του Ντουντούκη .Οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι στο 37' αποκρούοντας υπέροχα ο Κοπαλίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος παίζοντας πολύ καλά πήρε το προβάδισμα με τον Ορφανίδη και πάλι στο 65΄και με πανομοιότυπο τρόπο μετά από κάθετη πάσα του Ντουντούκη. Δεν μπόρεσε ο Ορφανίδης να κάνει το 2-4 σε δύο περιπτώσεις τετ α τετ και οι γηπεδούχοι τελικά ισοφάρισαν στο 93΄του αγώνα στερώντας έτσι την νίκη από τον Αλέξανδρο . Άψογη η φιλοξενία από τους γηπεδούχους...όπως πάντα.

Νίκη που όμως ήρθε την Κυριακή στον Ατέρμωνα από την Β' Ομάδα του Αλέξανδρου τις Ελπίδες με 4-2 απέναντι στην Κορωνούδα για το πρωτάθλημα της μετά από πολύ καλή εμφάνιση και διασκέδασε τις εντυπώσεις του Σαββατοκύριακου,ενώ παράλληλα έδειξαν να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι.Τα γκολ οι Μποσταντζίδης, Ζαφειρόπουλος, Λαζαρίδης και Μαργαριτόπουλος.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply