Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 
Το  Τμήμα  Κτηνιατρικής  της  Δ.Α.Ο.Κ ΚΙΛΚΙΣ  σας ενημερώνει ότι όλοι οι κάτοχοι κωδικού ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΚΗΣ  και ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗΣ  εκμετάλλευσης  που δεν έχουν διακόψει με αίτηση τους τη λειτουργία της , ακόμα και αν δεν υπάρχει ζωικό κεφάλαιο,  υποχρεούνται για τα κάτωθι:

ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΟΙ: Υποχρεούνται να διενεργήσουν απογραφή στο διάστημα των μηνών Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου  κάθε έτους και να την κοινοποιήσουν στην αρμόδια κτηνιατρική αρχή εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη διενέργεια της  η οποία δεν ξεπερνά τη 15η Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία απογραφής δεν πρέπει να συγχέεται με την ημερομηνία κοινοποίησής της στην οικεία κτηνιατρική αρχή.

ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΟΙ: Υποχρεούνται να διενεργήσουν απογραφή εντός του μηνός Δεκεμβρίου  και η κοινοποίησή της στην αρμόδια κτηνιατρική αρχή εκτελείται εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη διενέργειά της. Η ημερομηνία απογραφής δεν πρέπει να συγχέεται με την ημερομηνία κοινοποίησης της στην οικεία κτηνιατρική αρχή.

Οι εμπλεκόμενοι μπορούν να κοινοποιήσουν την απογραφή της εκμετάλλευσής τους  α) είτε με την προσέλευση του κάθε κατόχου στην οικεία κτηνιατρική αρχή, β) είτε με τη χρήση των αντίστοιχων ψηφιακών υπηρεσιών που έχουν τεθεί σε λειτουργία και θα ενεργοποιηθούν από 1η Νοεμβρίου(αιγοπρόβατα) και από 1η Δεκεμβρίου (χοίροι) χωρίς να απαιτείται  η φυσική παρουσία του κτηνοτρόφου στις υπηρεσίες.

Η ψηφιακή κοινοποίηση της απογραφής γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://e-services.minagric.gr ακολουθώντας τις αναρτημένες οδηγίες.

Κατά την ψηφιακή κοινοποίηση εκδίδεται σχετική βεβαίωση, την οποία ο χρήστης εκτυπώνει και επισυνάπτει στο μητρώο της εκμετάλλευσης του.


Ο κάθε χρήστης /κτηνοτρόφος έχει τη  δυνατότητα ψηφιακής υποβολής  απογραφικών στοιχείων μόνο μία φορά και σε περίπτωση λάθους θα πρέπει να απευθύνεται άμεσα στην οικεία κτηνιατρική αρχή.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply