Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΥΜΒΑΛΑ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑ Του συνεργάτη μας Χρήστου Μπολώση Υποστρατήγου Ε.Α.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Κύμβαλα αλαλάζοντα κ.λπ.

        Αυτές τις ημέρες, πολλά συνταρακτικά γεγονότα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας. Ας τα πάρουμε όμως ένα – ένα καιμε τη σειρά.
        êΚαι πρώτα – πρώτα το Συμβούλιο της Επικρατείας. Έρχεται και κρίνει ως αντισυνταγματικό τον Νόμο 4339/2015, διότι – λέει - προσκρούει στο άρθρο 15 του Συντάγματος.
        Πέραν αυτού τούτου του γεγονότος, το πράμα σηκώνει πολύ συζήτηση σχετικώς με τον τρόπο που δουλεύει η Κυβέρνησή μας και κατ’ επέκταση το δημόσιο γενικότερα.
Ας προσπαθήσουμε, διότι ομολογουμένως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, να φέρουμε την εικόνα στο μυαλό μας.
Δίνει λοιπόν την εντολή ο πρωθυπουργός στον αρμόδιο υπουργό.
- Σύντροφοι βγάλτε ένα νόμο, που να μπορεί η κυβέρνηση να κάνει ό,τι της γουστάρει με τις άδειες των καναλιών. Κάθονται κάτω οι φωτεινοί εγκέφαλοι, ξύνουν τα κεφάλια τους, αλλά ως γνωστόν ποτέ κανείς δεν κατέβασε ιδέες ξύνοντας το κεφάλι του. Έτσι, ρωτάνε δεξιά, ρωτάνε αριστερά και κάθονται και γράφουν ένα νόμο μέγκλα. Να τρώει ο Φλαμπουράρης και του  Μουζάλα να μη δίνει.
- Έτοιμος ο Νόμος σύντροφε Πρωθυπουργέ. Προχώρα και μη σε νοιάζει.
Ο πρωθυπουργός βέβαια δεν προχωράει αλλά προχωράει ο αρμόδιος υπουργός. Έτσι, στήνεται ένα απίθανο πανηγύρι με ράντζα, με κέτερινγκ (να ζήσουνε και οι κετεριτζήδες ρε παιδί), με κομμένα  τηλέφωνα, με περιπολίες κροκοδείλων για να εξασφαλισθεί η πλήρης απομόνωσητων υπερθεματιστών (άκου όρος. Μέχρι τώρα τους λέγαμε πλειοδότες…). Και όλα αυτά, για το αδιάβλητο τρομάρα μας.
Και ενώ εξασφάλισαν το αδιάβλητο, ξαφνικά το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει ως πλέρια διαβλητό τον νόμο. Δηλαδή κουρελόχαρτο!
Δηλαδή τον κρίνει αντισυνταγματικό. Δηλαδή παράνομο. Και ξανά δηλαδή η κυβέρνηση, αλλά και μέρος της βουλής, ψηφίζει παράνομους νόμους. Και ξανά μανά δηλαδή, το κράτος διοικείται με παράνομους νόμους. Διότι αυτόν τον Νόμο τον ψάξανε επειδή αφορούσε πολύ μεγάλες μπίζνες. Για σκεφτείτε αυτούς τους Νόμους που πετσοκόβουν τους φουκαράδες και περνάνε στα μουλωχτά;
Εδώ, να μου επιτρέψετε να αναφερθώ λίγο στον Στρατό. Όταν ένας επιτελής, συντάσσει ένα έγγραφο και το πηγαίνει στον προϊστάμενό του για υπογραφή, έχει μαζί και όλα τα στοιχεία (νόμους, διαταγές, αποφάσεις κ.λπ.) που υποστηρίζουν όσα έχει γράψει στο έγγραφο και ουαί και αλλοίμονο αν κάτι δεν στηρίζεται σε αυτά, αλλά αποτελεί αυθαίρετη προσωπική άποψη του συντάκτου.
Η κυβέρνηση δεν έχει κάποια νομική υπηρεσία (ξέρω ότι έχει), να κοιτάζει τα χαρτιά πριν βγούν στον αέρα; Έτσι διοικεί; Μάλλον έτσι. Γι΄ αυτό και το ΣτΕ, γκρεμίζει τον ένα μετά τον άλλο τους νόμους της.
Και άρχισαν όλοι, μέχρι και βοηθοί των βοηθών βουλευτών να βρίζουν το ΣτΕ. Αλήθεια πώς σκέφτεται να αντιδράσει ο αγαπητός κ. Πρόεδρός του;
Και μέσα σ’ όλα, ξιφούλκησε και κάποιος κ. Μπέλτσος ο οποίος (πουλώντας και λίγο αντίσταση, γιατί όσο και να πεις λίγη χούντα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα), είπε: «ούτε επί Χούντας δεν γίνονταν αυτά». Ευτυχώς ο Αρχηγός του τον «καρατόμησε» πάραυτα. Όμως, μόνον ο Αρχηγός του…
êΟ Αρχιεπίσκοπος μετέβη με τον πρωθυπουργό στον Άη Στράτη. Άντε και του χρόνου στη Μακρόνησο και του αντίχρονου στη Γυάρο και ελπίζω του παρααντίχρονου να πάει και στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Κι’ εκεί Χριστιανοί σφαγήκανε Μακαριώτατε.
êΜετά τον κ. Ρέμο και τον κ. Μπουτάρη, που έχουν ως πρότυπο τον Κεμάλ τον οποίο και χαρακτηρίζουν ως «Ατατούρκ», μας ήρθαν κατακέφαλα, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, κάποιος ηθοποιός (ε, δεν είναι και ο Βεάκης) και τραγουδιστής (ε, δεν είναι δα και ο Πάριος) που δήλωσε ότι:«Γ@@@ την 28η Οκτωβρίου. Είναι μια ηλίθια γιορτή, είμαστε κομπλεξικοί, είναι μια γιορτή για εθνικιστές, που πιστεύουν ακόμα σε αυτό το μεγάλο και σπουδαίο έθνος. Όχι, κανονικά θα έπρεπε να πάρουμε τη σημαία και να τη κάψουμε. Ένα ύφασμα είναι πως κάνεις έτσι;Τίποτα δεν συμβολίζει! Και να την κάψουμε… δεν χρειάζεται να την κάψουμε μπορούμε να την αφήσουμε εκεί να μουχλιάζει»…       
        Δεν ξέρω πώς εννοούν οι εισαγγελείς την προσβολή του Εθνικού μας Συμβόλου, αλλά σαν να μου φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν πολύ στραβώσει.
        Προ ημερών, είδαμε τον παλιό άσσο του μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και όλο το σύστημα, δημοκρατικότατα, έπεσε να τον κατασπαράξει. Την ίδια τύχη είχε και η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, η οποία πήρε το μέρος του μπασκετικού θρύλου. Είχε προηγηθεί η κ. Βανδή, που δεν της άρεσαν κάποια σχόλια του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος μετά απ’ αυτό, δεν είχε πού…να ρίξει τις στάχτες.
        Και έρχεται τώρα ο κύριος αυτός και βρίζει την 28η Οκτωβρίου, αλλά και τη σημαία μας, την οποία, ως άλλος Μίλτος Βαρβιτσιώτης, την χαρακτηρίζει ως ένα πανί και δεν κουνιέται φύλο.
        êΚάποιος εμβριθής αναλυτής στο σταθμό του γνωστού Συγκροτήματος, είπε ότι ο Μεταξάς είχε Χούντα. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τελείως τη μπάλα. Ο Μεταξάς αγαπητέ,δεν είχε Χούντα (η λέξη ως γνωστός σημαίνει Ένωση), αλλά ό,τι έκανε το έκανε μόνος του. Ο κ. δημοσιογράφος φαίνεται θεωρεί ότι το να χρησιμοποιείς την λέξη Χούντα τρεις φορές την ημέρα μετά το φαγητό, θα σταθεροποιηθεί στο σύστημα. Μπορεί. Ιδίως όταν κάνεις και υποκλυσμό με αυτήν…
        êΆλλος διασκεδαστής, μας είπε ότι η 28η Οκτωβρίου είναι ένδοξη ημέρα διότι «πέφτει» Παρασκευή και έχουμε τριήμερη αργία. Να τον χαίρεται ο κ. Αλαφούζος.
êΠήγα προχθές στο μετρό και  αφού ακύρωσα το εισιτήριό μου και αφού εισέπραξα τα υποτιμητικά βλέμματα (α ρε κορόϊδο…), μπήκα στο βαγόνι και…αυτό ήτανε. Στους γνωστούς χώρους των διαφημίσεων φιγουράριζε μία ανακοίνωση μιας ΜΚΟ,  η οποία μας παρότρυνε να αφήσουμε κατά μέρος τον φόβο και να φιλοξενήσουμε έναν (λαθρο)μεταναστάκι, επειδή εμείς σε λίγη ώρα θα έχουμε φθάσει στο σπίτι μας, ενώ εκείνο βρίσκεται μέρες μακριά από το δικό του…
Τι να πρωτοθαυμάσεις. Την άγνοια της πραγματικότητος από τους εν λόγω ΜΚΟδες. Εδώ νέοι δεν παντρεύονται, διότι δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν οικογένεια και οι άσχετοι, λένε τις βλακείες τους. Τώρα για το πόσο μακριά βρίσκονται από τα σπίτια τους τα παιδάκια, ας μη μιλήσω καλύτερα…Πάντως δεν τους πλήρωσα εγώ τα εισιτήρια για να έλθουν ως εδώ…
êΣτην δοξολογία, που έγινε στον Μητροπολιτικό Ναό για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, «συνελήφθησαν» οι κ.κ. Φίλης και Άδωνις, να ψέλνουν ομού μαζί και οι δύο, το «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ». Ευτυχώς και είχα απόθεμα κάποια χάπια αντινταμπλακικά (να μη σού ΄ρχεται νταμπλάς) και ήπια κάνα δυό χούφτες και γλύτωσα το εγκεφαλικό.
Δηλαδή ο Αρχιεπίσκοπος στον Άη Στράτη  (παιδιά σηκωθείτε να βγούμε κ.λπ.) και στο πόδι του στη Μητρόπολη, δεξιός ψάλτης (άντε αριστερός), ο Φίλης.
Ε, δεν θέλει και πολύ να σαλέψει ο νους του ανθρώπου….
Και του χρόνου, με λιγότερη βλακεία και περισσότερη Ελλάδα.
                                      

                                  Χρήστος Μπολώσης                                                                              Υποστράτηγος ε.α.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply