Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Κύριε Υπουργέ, κύριε Κατρούγκαλε.
Πήρα την επιστολή σας που αφορά τις περικοπές που θα κάνετε τώρα και αυτές που θα κάνετε από εδώ και πέρα.
Μου στείλατε μια επιστολή έτσι ώστε να μην έχω καμία αμφιβολία ότι ή οι σύμβουλοί σας σας λένε ψέματα, ή τα γνωρίζετε και μας κοροϊδεύετε και εσείς.


Πρώτον, μου λέτε πως η επικουρική μου ήταν ΧΧΧ,ΧΧ.  Λέτε ασύστολα ψέματα. Η επικουρική μου σύνταξη ήταν 2,10 επί  ΧΧΧ,ΧΧ.
Δεύτερο, λέτε «προχωρήσαμε στην ¨επαναθεμελίωση¨ του συστήματος με βάση τις αρχές της ισονομίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης!». Δηλαδή θεωρείται δίκαιο να κόβετε την δική μου σύνταξη και το απόθεμα που με στερήσεις αποταμίευσα για να έχω μια αύξηση στην σύνταξή μου (επικουρική) και να τα δίνετε στους Τοκογλύφους και στους δανειστές σας; Μη μας βρίζετε τουλάχιστον κύριε Κατρούγκαλε!
Τρίτο, λέτε θα μας δίνετε εις το εξής σύνταξη ¨βάσει του νέου τρόπου υπολογισμού¨  και δεν μας λέτε ποιος είναι ο νέος τρόπος υπολογισμού!
Τέταρτο, ο νόμος θα ισχύει από τον περασμένο Ιούνιο! Και γιατί να μην αρχίζει από τον Ιανουάριο του 2017. Ή γιατί δεν κάνατε τον νόμο έτσι που να ισχύει από το 1951, ή το 1974, ποιος θα σας εμπόδιζε, αφού κάνετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι ή μάλλον στο γόνατο!
Πέμπτο, μας λέτε πως δεν θα υπάρχουν άλλες μειώσεις. Υπήρξε κάποια υπόσχεση που τηρήσατε και θέλετε τώρα να σας πιστέψει κανείς; Και μόνο που το λέτε είναι σίγουρο ότι θα κάνετε και άλλες μειώσεις, αλλιώς δεν θα το αναφέρατε καν.


Έκτο, λέτε « με την επερχόμενη άνοδο της οικονομίας» θα υπάρξει άνοδος των συντάξεων! Δηλαδή πότε υπολογίζετε την άνοδο της οικονομίας με τον τρόπο που την καταστρέφετε; Μετά από είκοσι, τριάντα, πενήντα ή ενενήντα εννέα χρόνια; Με ποιο κάνατε συμφωνία ώστε οι συνταξιούχοι να ζήσουν άλλα ενενήντα εννέα χρόνια; (99)
Δεν ξέρω μετά από όσα ψέματα μας ¨ταϊσατε¨ εδώ και είκοσι έναν μήνες, νομίζετε πως πείθετε κάποιον ακόμη και τον εαυτό σας.
Το ότι οι ενέργειες που κάνετε εις βάρος των συνταξιούχων και όχι μόνον, θεωρούνται από όλους του Έλληνες ως εγκληματικές, σήμερα μας στείλατε αυτήν την επιστολή ως πιστοποιητικό της εγκληματικής σας πολιτικής εις βάρος του 50% των Ελλήνων.
Τώρα ποια έχουμε στα χέρια μας την απόδειξη του ποίοι είστε και το που το πάτε. Το κακό με εσάς προσωπικά είναι ότι λέτε πως είστε Κομουνιστής. Μη το ξαναπείτε, προσβάλετε μεγάλη μερίδα των Κομουνιστών πλήν εκείνων που διιοικούν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με τιμή
Οι Συνταξιούχοι

ΟΡΕΣΤΗΣ  και ΑΡΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply