Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΙΒΕΡΙΓΙΑ ΣΚΟΠΙΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Φιλική ηττα από τη Τιβερίγια

Σπουδαίο φιλικό αγώνα έδωσε η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού τη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, καθώς φιλοξένησε στο Δημοτικό Στάδιο τη Τιβερίγια Σκοπίων.
Οι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες και έφτασαν στη νίκη με 5-1, ποντάροντας πολλά στη ποιότητα και την εμπειρία των παικτριών τους, μιας και αγωνίζονται στην Α΄ Εθνική της γειτονικής χώρας.
Τα κορίτσια του Νίκου Κωτάκη θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν η Ελένη Αδαμίδου πέρασε τις πάντες από τα αριστερά και έβγαλε τη σέντρα, όμως το πλασέ της Θάλειας Διαμαντίδου απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή.
Μετά το δεκάλεπτο η Τιβερίγια ανέβασε στροφές και πέτυχε δύο τέρματα στο 20' και στο 24'.
Στο 29' ο Κιλκισιακός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κοντινό πλασέ της Κωνσταντίνας Βασιλειάδου, όμως στο επόμενο λεπτό η αντίπαλη ομάδα κέρδισε πέναλτι το οποίο και μετέτρεψε σε γκολ.
Στην επανάληψη ο ΑΟΚ θα μπορούσε να μειώσει με τη Γυμνοπούλου αλλά το σουτ της κόντραρε σε σώματα και απομακρύνθηκε. Στη συνέχεια πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια του Κιλκισιακού, και η Τιβερίγια προς το φινάλε του ματς πέτυχε ακόμη δύο τέρματα.
Επόμενο φιλικό για τον Κιλκισιακό τη Κυριακή 6 Νοεμβρίου.


ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Διαμαντίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Αδαμίδου. Επαιξαν και οι Βασιλειάδου, Τζιτζίδου, Κουτσουραδή, Γυμνοπούλου, Αμοιρίδου, Ν. Παπαδοπούλου, Παυλίδου, Μέλανι, Παμπουκίδου, Αντωνιάδου, Τσαβδαρίδου, Αρβανιτάκη, Ε. Καραγιαννίδου, Καραγιαννίδου




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply