Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


@@ Καλημέρα και καλή βδομάδα.

@@ Από την μία μου λέτε ότι με παρακολουθείτε και από την άλλη δεν
βλέπετε συνεντεύξεις και εξωτερικά ρεπορτάζ. Άλλοι πάλι με ρωτούν γιατί δεν πήγα σε ένα κάλεσμά τους, είτε ως προσκεκλημένος είτε με την δημοσιογραφική ιδιότητα.  Σας οφείλω μία απάντηση. Μπορεί η kilkiswebtv  να έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να «βγάλω ντελάλη» για να σας πω πως άφησα το δημιούργημά μου  την gnomiwebtv  η οποία δεν το άλλαξαν ακόμη το όνομα σε gnomikilkispaioniaswebtv, ώστε να έχει δικό της δημιούργημα, και εσείς πλέον να μη με ψάχνετε εκεί.

@@  Ήθελα επίσης να ενημερώσω τους απανταχού απειλούμενους, από
τον πάσχοντα από το σύνδρομο του νεκροθάφτη, όταν με καλούν για να καλύψω ένα γεγονός, μία εκδήλωση ή μία ομιλία από εδώ και στο εξής να μη μου λένε «ευχαριστώ» και δυσαρεστούν όχι μόνο τους νεκροθάφτες αλλά και πρόσωπα που έχουν καταγραφεί στην συνείδηση του κόσμου ως  απατεώνες, αγύρτες, κλέφτες, κομπιναδόροι, τρακαδόροι, ρουφιάνοι και προδότες.

@@ Μια και το έφερε η κουβέντα για «νεκροθάφτες» να σας πω ποιο είναι το σύνδρομο. Ο νεκροθάφτης είναι η δουλειά του να σκάβει λάκκους για τους άλλους ώσπου έρχεται και η δική του η σειρά.



@@ Δεν πίστευα πως ο πόλεμος κατά της kilkiswebtv  θα είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας.  Αν το κάνετε για καλό μου, συνεχίστε. Μου δίνει περισσότερη δύναμη και σας ευχαριστώ.
@@ Ποιος αντικατέστησε τον Δήμαρχο Κιλκίς στην παρέλαση; Ο Γιάννης Τσογγίδης. Κάποιοι μάλιστα είπαν πως πήγε στο Καμπάνη γιατί δεν ήθελε να δει στους επισήμους τον Γιάννη! Γιατί τόσο μίσος;  Εκτός αν ο Δήμαρχος  κατήργησε την Ιεραρχία!

@@ Μου είπαν πως το Σάββατο το βράδυ ο Δήμος Κιλκίς έκανε τραπέζι
στους Κύπριους που ήρθαν για την εκδήλωση προς τιμή του Γρηγόρη Αυξεντίου. Την μαγνητοσκόπηση την έκανε ένας εκ των Κυπρίων. Γιατί δεν ζήτησαν και από την kilkiswebtv να μαγνητοσκοπήσει την εκδήλωση, αφού ξέρουν ότι όλα αυτά τα κάνει αφιλοκερδώς; Μήπως για να μη υπολογίσουμε το κόστος; Λέμε τώρα.

@@ Πολλές χειραψίες με τον αρχηγό του ΓΕΣ κ. Βασίλειο Τελίδη και την σύζυγό του, μια και είναι συμπατριώτισσά μας. Έτσι ο αρχηγός του ΓΕΣ  αναγκάστηκε να κάνει «θερμές χειραψίες» και με τον κάθε πονεμένο!

@@ Θερμότατη χειραψία έκανε ο Πάνος Καμμένος με τον Βουλευτή Κιλκίς Θεόδωρο Παραστατίδη, αλλάζοντας και μερικές κουβέντες.


@@ Άριστες εντυπώσεις άφησαν στους προσκεκλημένους οι χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου του Δροσάτου και ο πατήρ Ιωάννης Ξενιτίδης με την χορωδία του. Πανταχού παρών.

@@ Αυτό κι αν δεν είναι ξεπεσμός! Κάποιος Δημοτικός σύμβουλος με
ρώτησε: γιατί είπες γατάκια τα «λιοντάρια» του Δήμου;  Και πρόσθεσε, « να ξέρεις ευτυχώς δεν έχουν μιλιά οι γάτες, γιατί τώρα θα σε κράζανε! Συ είπας.


@@ «Πουλάνε τζάμπα μαγκιά» γράφει μία τοπική εφημερίδα, για αυτούς
που ηγούνται του Συλλόγου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς  και ότι «δημαγωγούν στα όρια της ψευδολογίας!».  Και τζάμπα μάγκες και ψεύτες;  Και κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε;

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply