Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Είναι αλήθεια ότι η μνημονιακή κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστεράς, δεν έχει να υποδείξει κάποιον υπουργό που να φημίζεται για τις ικανότητές του, παρά του ότι πολλοί από αυτούς "περιφέρουν" τίτλους και περγαμηνές στα διάφορα υπουργεία.

Από τον Κουράκη που κρύφτηκε πίσω από τα προεδριλίκια της βουλής, μέχρι τον καθηγητή Σταθάκη, όλοι είναι άχρηστοι για το λαό και εξαιρετικά χρήσιμοι για τα αφεντικά και για τους πάτρωνές τους.
Από τον κανόνα δεν λείπει ο Μουζάλας ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο του "αχρηστότερου".
Σπουδαγμένος στην Ιταλία, ανέλαβε ένα υπουργείο με το αντικείμενο του οποίου δεν έχει καμία σχέση και έτσι, για να "τα βγάλει πέρα" επιστράτευσε τον "συγκάτοικό του" αρχιτέκτονα εξ Ιταλίας, ο οποίος έχει το γενικό πρόσταγμα όλων των έργων του Μουζάλα που ...υλοποιεί η ΜΟΜΑ του Καμμένου. 
Το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί …θα έσωζε την Ελλάδα από δέκα μνημόνια. 
Φαγοπότι του κερατά, για το οποίο κανένας δεν μιλάει καθώς η αντιπολίτευση περιμένει να …έρθει η σειρά της να κάτσει στο τραπέζι της μάσας. 
Κανείς δεν ελέγχει τους "διαχειριστές" αυτών των χρημάτων. Η επιλογή αναδόχων γίνεται μεταξύ φίλων, κουμπάρων και συγκατοίκων και όλα είναι υπερκοστολογημένα με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Μία βόλτα σε διάφορα χοτσπότ θα δείξει το μέγεθος της ξεφτίλας. Δεξιοί και αριστεροί στο ίδιο τραπέζι τρώνε, την στιγμή που ο Μουζάλας λέει να πάψουν οι νησιώτες να ακούνε λαϊκιστές.
Ερώτημα. Αυτά τα κέντρα υποδοχής γίνονται με μελέτες; Βγαίνουν άδειες η είναι αυθαίρετα; 







ΠΗΓΗ:http://neinnewsgr.blogspot.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply