Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Του Ρομπέρτο Αντάμπαση

ΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ...ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ... ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ! ! !
Η Ελλάδα από θεϊκή νομοτέλεια, είτε ενοχλεί κάποιους είτε όχι, είναι η χώρα των σοφών και φωτισμένων Πνευμάτων....
Έξι χρόνια Κατοχής και αυτό που μένει τελικά από τους ήσυχους αυτόχειρες, από τους ήσυχους θανάτους, από τα ήσυχα λουκέτα, από τους ήσυχους λυγμούς, από τις ήσυχες καταθλίψεις, από την ήσυχη εθνική παράδοση άνευ όρων είναι ο ανυπόφορος θόρυβος που κάνει η κάλπικη φωνή σου πέφτοντας στους τενεκέδες του ξεπουλήματος.
Αν υπήρχε η δυνατότητα αύριο το πρωί με το χτύπημα ενός μαγικού ραβδιού να μας εξαφανίσουν, θα το έκαναν...
Η αποτυχία του συστήματος δεν είναι θέμα εφαρμογής είναι θέμα σχεδιασμού . Ψηφίστηκαν νέα μέτρα.Μέτρα σκληρά που θα προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη.
Να μην περιμένουμε από τους άλλους να βρουν την λύση..Γιατί αλήθεια είναι οι πολιτικοί μας οι άλλοι; Μα αυτούς ονομάζουμε "ΠΡΟΒΛΗΜΑ"
Το μεγαλύτερο κομμάτι της λύσης είναι η κατανόηση ,νόηση η ικανότητα προσαρμογής τους πολεμάς δηλαδή με τα ίδια τους τα όπλα΄Χωρίς αυτά υποφέρεις και στο τέλος αφανίζεσε....
Και μην ξεχνάμε ότι ο προστάτης του έθνους στις δύσκολες στιγμές ήταν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας...
Να ξέρετε κινδυνεύει ο τόπος και οι άνθρωποι.Αλλά Το σύστημα τους κινδυνεύει ίσως πιο πολύ από ποτέ με κατάρρευση.
Η ευρωπαϊκή οικονομική κατάσταση θα επιδεινωθεί, και η διαφορά των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ θα συνδυαστεί με μια θεωρητική ή πραγματική απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, επιδεινώνοντας το εθνικιστικό συναίσθημα, φέρνοντας πιο ριζοσπαστικές ιδεολογίες και τελικά οδηγώντας σ΄ένα θεμελιώδες σπάσιμο του συστήματος που επέφερε πολιτικές κι όχι οικονομικές, διαφορές, που αναμένουν κοινωνικές αλλαγές σε χώρες της Ευρώπης.Αλλαγές που έχουν ξεκινήσει από την Ελλάδα μας
Αυτές οι αλλαγές φαίνεται να αρχίζουν στην Ελλάδα: βία στην κοινωνική διαμαρτυρία, αύξηση υποστήριξης εναλλακτικών πολιτικών ιδεολογιών και μια φθίνουσα παρουσία των πιο μετριοπαθών στοιχείων της κοινωνίας, καθώς περισσότεροι άνθρωποι αφήνουν τις αστικές περιοχές ή μεταναστεύουν σε αναζήτηση της απασχόλησης. Αυτά τα γεγονότα θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν τη μετάβαση από μια κατά κύριο λόγο οικονομική σε πολιτική κρίση στην Ελλάδα, μια τάση που αναμένεται να εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη. 
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ,ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ!!!ΑΘΑΝΑΤΗ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ...
« ΠΑΤΡΙΣ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ » .
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΥΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ! ! !
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! !

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply