Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Η ΗΠΑΤΊΤΙΔΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η έξαρση της ηπατίτιδας  Α΄ και Β΄ στο Νοσοκομείο Κιλκίς που προέρχονται ως επί τω πλείστον από το hotspot της Νέας Καβάλας Πολυκάστρου, καθώς και οι συγκέντρωση φοβισμένων  γονέων και κηδεμόνων μαθητών των δημοτικών σχολείων του Πολυκάστρου, παρουσία μάλιστα ενός δικηγόρου και ενός παιδιάτρου, μας έκανε να συναντηθούμε με τον πλέον ειδικό για το νόσημα της ηπατίτιδας, τον παιδίατρο κύριο Νικόλαο Θεοδωρόπουλο.
Δεν θα έλεγα ότι εξαντλήσαμε το θέμα στα 29 λεπτά της συζήτησης (και όχι συνέντευξης) αλλά τουλάχιστον δείξαμε την άμεση ανάγκη πρώτα της σωστής, από πλευράς υγιεινής, τόσο των προσφυγόπουλων όσο και των Ελληνόπουλων που ζουν σε συνθήκες άθλιες.
Δείξαμε, μήπως επί τέλους και αποφασίσουν, πως είναι άμεση ανάγκη εμβολιασμού όχι μόνον των παιδιών του Δημοτικού αλλά και των Γυμνασίων και Λυκείων.
Οι υποσχέσεις δυστυχώς και οι καθησυχασμοί δεν έφεραν αποτέλεσμα. Οι υπεύθυνοι συνεχώς μας καθησυχάζουν και το πρόβλημα παίρνει διαστάσεις πανδημίας.
Δείτε το βίντεο:


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply