Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Του Ρομπέρτο Αντάμπαση
Ο ΨΕΥΤΟ-ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ... ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ''ΒΑΡΕΣΕΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ''...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ! ! !
Ο Ερντογάν απειλεί την ΕΕ: Θα ανοίξουμε τις πόρτες σε τρία εκατομμύρια «Λαθρομετανάστες/πρόσφυγες»
Οι Τούρκοι απειλούν,οι Ευρώπη χαρταετό,αν τους κόψουν τους τελωνειακούς δασμούς προς ΕΕ θα χορεύουν συρτάκι οι Τούρκοι,αλλά στις Βρυξέλλες χαρταετό.....
Κάθε μέρα και πιο απειλητικός ο Σουλτάνος και κάθε μέρα περισσότερο αδιάφοροι οι εταίροι μας της ΕΕ. Με κλειστά τα σύνορα όλων των Ευρωπαϊκών κρατών, εμποδίζουν την προώθηση των προσφύγων από Ελλάδα προς βορρά και έτσι αυτοί θα εγκλωβίζονται στην Ελλάδα. Η μόνη χώρα της ΕΕ με θαλάσσια σύνορα ολίγων εκατοντάδων μέτρων με την Τουρκία, που πρακτικά δεν μπορεί να κλειστούν, θα είναι ο μοναδικός αποδέκτης των προσφυγικών ροών που απειλεί να στείλει ο σουλτάνος. Τουλάχιστον θα μπορούσε να αναληφθεί μια προσπάθειά με χρήση του Internet να πληροφορηθούν οι δυνητικοί πρόσφυγες ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να ζήσουν, ούτε να προωθηθούν στην Ευρώπη. Άδικα θα έλθουν εδώ. Ίσως έτσι θα μπορούσαν να ανακοπούν οι ροές τους. Η απραξία είναι ο εύκολος δρόμος για τους κυβερνώντες αλλά και ο χειρότερος ως προς το αποτέλεσμα.
Ο στρατός του είναι διαλυμένος και ανοικτά δύο πολεμικά μέτωπα, με τους Κούρδους και στην Συρία. Ο πόλεμος είναι στην Κωνσταντινούπολη και στην Άγκυρα και αυτός απειλεί τις γειτονικές χώρες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από δούλεμα δεκαετιών του είπε και ανοικτά ότι δεν θα γίνει ποτέ μέλος. Και αυτός απειλεί ότι θα ανοίξει τα σύνορα που δεν έκλεισε ποτέ. Όλοι ξέρουν ότι οι μετανάστες δεν έρχονται γιατί τα σύνορα στα Σκόπια είναι κλειστά και στην Ελλάδα τους περιμένει η κόλαση και αυτός ακόμα προσπαθεί να πουλήσει το παραμύθι ότι τους εμποδίζει. Έχει κάνει την Τουρκία ένα κράτος απομονωμένο από παντού, ασήμαντο και προβληματικό, και κάθε μέρα διοργανώνει και μία φιέστα για να λέει μπούρδες. Πλέον οι ομοιότητες του Ερντογάν με τον Καντάφι και τον Σαντάμ και οι ομοιότητες της Τουρκίας με την Λιβύη και την Συρία είναι πάρα πολλές.
το μόρφωμα διαλύεται και καταρρέει, ειδικά με το "πραξικόπημα" που οργάνωσε ο Ερντογαν για να κάνει εκκαθαρίσεις, ο τουρκικός στρατός έχει χάσει πλήρως το αξιόμαχο, ο αδύναμος και φοβισμένος κάνει νταηλίκια καθώς βλέπει το τέλος του να έρχεται. η πιο βλακώδης και τελειωτική κίνηση για τους Τούρκους είναι να επιτεθούν στην Ελλάδα. καθίστε με ποπ-κορν και απολαύστε. μόνο αυτοί στα νησιά έχουν πρόβλημα αλλά αυτό δεν μας αφορά, κάνανε τις επιλογές τους δια ψήφου, τα νησιά θα χρησιμοποιηθούν ως buffer στις επιθέσεις, όσοι είναι να πεθάνουν θα πεθάνουν εκεί και τελειώνουμε.
«Ακούστε καλά. Εάν προχωρήσετε περαιτέρω, αυτά τα σύνορα θα ανοίξουν, βάλτε το καλά στο κεφάλι σας»
Επειδή οι δηλώσεις αυτές στοχεύουν στη μείωση του ηθικού της Ελλάδας με σκοπό την υπογραφή κάποιου σχεδίου Ανάν νέας κοπής, θα μπορούσε ο Έλληνας ομόλογός του αντιλέξει ότι και εμείς κακώς υπογράψαμε τις συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου για το Κυπριακό. Αλλά δεν υπάρχει Έλληνας ομόλογος ενός τέτοιου ηγέτη γιατί η Ελλάδα δε έχει ηγέτη.
Τώρα ήρθε η σειρά μας. Και είμαστε απροετοίμαστοι, τουλάχιστον πολιτικά. Και για μία άλλη φορά θα φταίνε οι άλλοι, και όχι εμείς που βάλαμε εθνομηδενιστική κυβέρνηση αφισοκολλητών που δηλώνουν πώς η θάλασσα δεν έχει σύνορα. Οι πραγματικές περιπέτειες της χώρας τώρα αρχίσουν.....
Η Ελληνικότητα της Μικράς Ασίας και των νησιών μας αποδεικνύεται και με τις αρχαιολογικές ανασκαφές που συνεχώς φέρνουν στο φως αρχαία Ελληνικά ευρήματα. Να πείτε του «Κυρίου» αυτού ότι οι πρόγονοι του κατάφεραν να εποικήσουν τη Μικρά Ασία εξολοθρεύοντας πάνω από ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες προγόνους μας. (αν είχαν ζήσει η απόγονοι τους θα ήταν σήμερα πάνω από τέσσερα εκατομμύρια) Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι «Τουρκολάγνοι» που προωθούν την Ελληνοτουρκική «Φιλία» δηλαδή τον εξισλαμισμό της Πατρίδας μας. Οι «Λαθρομετανάστες/πρόσφυγες» είναι ο Δούρειος ίππος της Τουρκίας για να εξισλαμίσει τα νησιά μας.
Η λύση είναι απλή! Δημιουργία από την Ε.Ε. Ζώνης Ασφαλείας στα παράλια της Μικράς Ασίας, για να ελεγχθούν εύκολα οι ροές μεταναστών στην ξηρά. Αλλά ποιος έχει τα "κότσια" να το κάνει; Οι Ευρωπαίοι; η Ελλάδα; Μη ξεχνάμε ότι είναι και Ευρωπαϊκά τα σύνορά μας.....
ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ.....
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΝΑ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ . ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ 3.000.000 ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΑΝ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ .ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 3.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ...ΚΟΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΥΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ! ! !
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! !

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply