Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗΣ" ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Διεξάχθηκε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα shinkyokushin karate στη Σόφια της Βουλγαρίας για αθλητές 14 έως 18 ετών, 18 έως 22 ετών κ υπήρξε ανοιχτή κατηγορία άνευ κιλών (open) για ενήλικες. Στο τουρνουά συμμετείχαν 30 χώρες κ πάνω από 400 αθλητές. Από την Ελλάδα συμμετείχαν σχολές από το Βόλο, το Κιλκίς, τη Λάρισα και τη Ξάνθη.

Στην εθνική ομάδα συμμετείχε ένας αξιόλογος αθλητής από το Κιλκίς ο Γεράσιμος Γεωργιάδης. Έπαιξε στην κατηγορία 14 εως 16 ετών +75κιλά.  Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αγωνίζοντας με σθένος -  kyokushin spirit – . Στο τέλος του αγώνα έχασε με πολύ μικρή διαφορά κερδίζοντας μια πολύ καλή πρώτη εμπειρία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κ ανοίγοντας το δρόμο του για μελλοντικές συμμετοχές και νίκες. Πάντα δίπλα στους αθλητές μας και εμψυχωτής ο δάσκαλος shihan Μελικιάδης Οτάρ μαζί με το πρόεδρο την ελληνικής αποστολής Κοσμίδη Γεώργιο.

Συνεχίζει ο αθλητικός σύλλογος πολεμικών τεχνών ‘ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ΄ με σκληρές προπονήσεις κ προετοιμασία για την επόμενη συνάντηση των shinkyokushin καρατέκα στο πανελλήνιο και πανευρωπαικο πρωταθλήματα 2017.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply