Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ 40 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡ. ΣΤΑΥΡΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Χθες Παρασκευή ο Ερυθρός Σταυρός του Τμήματος Κιλκίς έκανε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή για σαράντα παιδιά ωφελουμένων οικογενειών, με τρόφιμα που προσφέρει καθ’ όλην την διάρκεια του έτους.
Στην εκδήλωση τα παιδιά παίξανε στην παιδική χαρά που βρίσκεται μέσα στην Λ.Α.Φ. Κιλκίς, τραγουδήσανε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ακούσανε παραμύθια, μοιράστηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη και φυσικά δεν έλλειπε ο μπουφές για όλα τα παιδιά και τους γονείς των παιδιών που παρευρέθηκαν στην γιορτή.

Εκείνο που δεν γνώριζα τόσον εγώ όσο και οι πολίτες του Κιλκίς είναι, ότι ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς προσέφερε επί μήνες δωρεάν φαγητό σε όλους τους πρόσφυγες που συνόδευαν τα παιδιά τους στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Κανείς δεν βρέθηκε να επαινέσει αυτήν την Χειρονομία του Ερυθρού Σταυρού και μάλιστα κάποιοι εσκεμμένα άφησαν να φανεί ότι αυτό γίνεται από την διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς.
Το πληροφορήθηκα μόλις χθες και το διασταύρωσα από την Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κ. Κατερίνα Παναγιωτίδου - Φραγγίδου.
Χίλια μπράβο στο Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τμήμα Κιλκίς και λυπούμαστε εκ μέρους αυτών που δεν το γνωστοποίησαν στην κοινωνία του Ν. Κιλκίς.






























About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply