Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΝΕΓΕΡΣΗ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 Ανέγερση νέου σχολικού διδακτηρίου που θα στεγάσει το 4ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου.


Σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης, συνυπέγραψε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτηριακών Υποδομών Α.Ε.», σύμβαση παραχώρησης χρήσης ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου εμβαδού 7 περίπου στρεμμάτων, για την ανέγερση και λειτουργία του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην ευτυχή αυτή κατάληξη για τη δημιουργία του νέου 4ου νηπιαγωγείου Πολυκάστρου το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των νηπίων της περιοχής μας σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας και λειτουργικότητας, επιλύοντας τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι νεαροί συνδημότες μας και αναβαθμίζοντας όχι μόνο την εικόνα αλλά και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών εκπαίδευσης προς αυτούς.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply