Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΡΕΚΒΙΕΜ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Αντίο σε ένα απάνθρωπο κοινωνικό σύστημα που βασάνισε εκατομμύρια ανθρώπους στον 20ό αιώνα από τα κρατητήρια της "Στάζι" μέχρι την εξορία της Σιβηρίας. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, εκπρόσωπος του ελληνικού λαού, ήταν εκεί για να ρίξει την ταφόπλακα σε μία παγκόσμια απειλή που λίγο έλειψε να μετατρέψει τη Γη σε σεληνιακό τοπίομε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα κληρονομώντας στους απογόνους μας καμένη γη και δυστυχία.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhocnkNXXuueCI-OLvJ1bnxaia-NzW2sedIWfj9VvxlktVwHlmRoGAcMGrIv5nmoVglw1VxVcMt4PZkGPyYrvoEcZOymvVS4DBjYhZMoMJXvL-L40peHl14EH4eGwPaF40g20VcE7cAN17x/s320/shutterstock_516625786.jpg
Ολοκληρωτικά καθεστώτα όπως ο ναζισμός του Μουσολίνι, ο κομμουνισμός του Τσαουσέσκου, ο Θέο-κρατισμός του Χομεϊνί, τα κράτη-κληροδοτήματα του Κιμ Γιονγκ Ουν και το ισλαμικό Χαλιφάτο του ISIS αποτέλεσαν τη διαρκή προσπάθεια υποταγής του ανθρώπου και εξάλειψης της ελευθερίας της σκέψης και της δημιουργίας. Μία απλή έρευνα στα επιτεύγματα αυτών των κοινωνιών σχετικά με την ελευθερία του Τύπου, τη λειτουργία της Δικαιοσύνης, την κοινωνική θέση της γυναίκας, τον ατομικό πλούτο, το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και την καταδοτική λειτουργία τους μεταξύ άλλων καταδεικνύει τον αυτοσκοπό τους. Αυτή ήταν πάντα και η αιτία της ήττας τους μετά από ηρωικούς αγώνες ελεύθερων ανθρώπων. Η μανία υποταγής και δουλείας του ανθρώπου.



Όταν ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπάρακ Ομπάμα αναφερόταν κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα στη Δημοκρατία ως το προσφορότερο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα ανθρώπινης συνύπαρξης, λίγους μήνες μετά το επαίσχυντο και αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της γείτονας και συμμάχου Τουρκίας, ασφαλώς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο οικοδεσπότης του, δημοκρατικά εκλεγμένος εκπρόσωπος ενός λαού, θα εκθείαζε τόσο σύντομα, ταξιδεύοντας στην άλλη άκρη της γης, μαζί με τους ομόλογους του της Βενεζουέλας, της Κολομβίας, του Παναμά και άλλων τριτοκοσμικών χωρών έναν ηγέτη που κατάφερε να εξασφαλίζει μετά από δεκαετίες παντοδυναμίας του 21 ευρώ βασικό μισθό στο λαό του. Ίσως τελικά αυτόν είχε στο μυαλό του ο Αλέξης Τσίιπρας ωε πρότυπο όταν το Γενάρη του 2015 αναφερόταν και υποσχόταν στην ιστορική προεκλογική του ομιλία "ένα πιάτο φακές για όλους τους Έλληνες" αποτυγχάνοντας να επιτύχει στη συνέχεια.



Αν η Ελλάδα μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση του κομμουνισμού στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης και των διαστημικών αναζητήσεων τότε ασφαλώς τα σημάδια του ελληνικού ουρανού είναι άκρως ανησυχητικά. Η συντονισμένη το τελευταίο διάστημα προσπάθεια διάλυσης των πολιτικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων με το φυλλορόισμα βουλευτών και την προαναγγελία νέων κομμάτων για τον πολυκερματισμό και τη δημιουργία πολιτικού αδιεξόδου, η βαθιά διείσδυση του παρακράτους στην επερχόμενη για πολλούς Κυβέρνηση Μητσοτάκη με τους γνωστούς ελεγχόμενους με τις παραδοσιακές τακτικές Μνημονιακούς υπουργούς του παρελθόντος και τους αντιδημοκρατικούς εξωκοινοβουλευτικούς αλεξιπτωτιστές, και η πάγια τακτική του Αλέξη Τσίπρα για το πέταγμα της διαπραματευτικής μπάλλας στην εξέδρα, σε συνδυασμό με την τεχνητή και επικοινωνιακή όξυνση των διμερών σχέσων με Αλβανία και Τουρκία και την χρησιμοποίηση των προσφύγων και λαθρομεταναστών, έχουν ως μοναδικό σκοπό να θέσουν την Ελλάδα σε μία τροχιά-vertigo και εθνικής αυτοκτονίας.



Ο Αλέξης Τσίπρας, ο επίδοξος ως πνευματικός κληρονόμος Κάστρο της Μεσογείου στον 21ο αιώνα, ποντάρει πλέον στη Ιταλία της 5ης Δεκεμβρίου για ένα δεύτερο ισχυρό χτύπημα μετά το BREXIT στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, που ομολογουμένως έχει καταληφθεί σε μεγάλο βαθμό από μία μαφία Λεσχών και δομημένων εγκληματικών οργανώσεων με τοπικούς αντιπρόσωπους. Σε κάθε περίπτωση η 20ήΙανουαρίου δείχνει σε κάθε περίπτωση ως η μέρα τέλους της εθνικής μας δυστυχώς παραίσθησης και εναγκαλισμού με το δίκτυο διακίνησης παγκόσμιας κοινωνικής και ιδεολογικής τρομοκρατίας. Η ιδεολογική ταύτιση του Ιράν, της Ρωσίας της Β.Κορέας, της Κούβας και του ISIS ως το αντίπαλο στρατόπεδο για τη νέα ηγεσία των ΗΠΑ και η συνειδητή συμμετοχή της Ελλάδας και στα δύο στρατόπεδα ως επιτήδειας ουδέτερης και αφελώς πολυδιάστατης ύπαρξης δεν μας αφήνει περιθώρια για ευοίωνες προβλέψεις τόσο για το λαό όσο και για τους αντιπροσώπους του.



Την 6η Δεκεμβρίου η απόφαση για τους Τούρκους πραξικοπηματίες αποτελεί το καλύτερο άλλοθι. Ημέρα ιστορικής επετείου για ταραχές εξάλλου το αποβατικό κύμα των μεταναστών, που παραμένει εσκεμμένα στην παραμεθόριό μας σε συνδυασμό με τη θρησκευτική τους προστασία αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο της διεθνούς Μαφίας που κρατάει την Ελλάδα ως όμηρο και επίσημα. Στο ιλιγγιώδες ποσό του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων ανέρχονται τα κεφάλαια που λεηλατούνται από τους ηγέτες, εκλεγμένους ή μη, αδιάφορο, των Κρατών ανά έτος, με 1 δισεκατομμύρια το μήνα απ΄ αυτά να διοχετεύονται στο βρετανικό real estate. Κεφάλαια που έχουν βρει στην Ελλάδα του 2016 το τέλειο θύμα όπως ακριβώς στην Κύπρο του Μακάριου το 1974, ενός άλλου επίδοξου Κάστρο της Μεσογείου, που η δικτατορία Ιωαννίδη ανέλαβε να ανατρέψει προσφέροντας το τέλειο άλλοθι στην γείτονα και σύμμαχο Τουρκία για τον κυπριακό ακρωτηριασμό.



Στο ίδιο έργο θεατές σαν να μην πέρασε μία μέρα, με το Χένρι Κίσινγκερ να αναλύει την εκλογή Τραμπ στοCNN, την Ελλάδα να ξεγυμνώνει το στρατό της μέσα από την οικονομική, ιδεολογική και δημαγωγική αυτοκαταστροφή της και τους παρακρατικούς εξουσιαστές να σφυρίζουν το μαγικό αυλό του εθνικοσοσιαλισμού όπως ακριβώς η Εθνική Άμυνα παραμονές του 1897. Αναφερόμενη παρεμπιπτόντως στα αμυντικά είναι απορίας άξιον τόσοι διακομματικοί πατριώτες και αναλυτές λησμονούν να αναφερθούν στην εσκεμμένα ελλειμματική θητεία για την αποκοπή λαού και στρατού, στο ενδεχόμενο επακόλουθο προδοτικών ποσοστών επάνδρωσης στρατοπέδων, στην άρνηση αντιμετώπισης διαχρονικών παθογόνων καταστάσεων και κατασπατάλησης πόρων όπως τα ψηφοθηρικά στρατόπεδα, στην ύπουλη αποχή από τα διεθνή επιχειρησιακά πεδία, στην προκλητική μη εφαρμογή των Νόμων για τις αμυντικές προμήθειες και στα συνεχή χτυπήματα του παρακράτους με τελευταίο την κατευθυνόμενη μέσω διαρροών ατιμωτική μείωση των εισοδημάτων του προσωπικού, όπου παρουσιάζουν τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ως άλλο Νασρεντίν Χότζα όπου θα πάρει τα χρήματα μετά τις εισηγήσεις των καταλλήλων υπηρεσιακών παραγόντων από το επίλεκτο προσωπικό και τους αντιπροσώπους της χώρας στο εξωτερικό για να τα δώσει σε άλλους.


Λοιπόν καλή και η Ιταλία, καλή και η Αλβανία, καλή και η Τουρκία αλλά καλά είναι και εμείς να αφήσουμε τις ιδεολογικές ονειρώξεις που από το 2009 μας φέρνουν μόνο ήττες. Ήττες στον απλό λαό μόνο βέβαια για να κυριολεκτούμε και όχι στις εθνικές και αιμοβόρες ελίτ. Στόχος είναι να ανασυνταχθούμε με τους νικητές ενός παγκόσμιου πολέμου που πλέον βαίνει στο τέλος του.


Πριν να είναι αργά και το γνωστό θηλυκό αρσενικό πατριωτικό δίδυμο που "σκιάζει με φοβέρα και πλακώνει με σκλαβιά" ρουφήξει την Ελλάδα μας στο βυθό της παγκόσμιας ιστορίας...







About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply