Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



         Οι δράσεις, οι μουσικές και τα δώρα συνεχίζονται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς !
         Έτσι την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 17.30 σας περιμένει  παραμύθι με την Παναγιώτα Βερβερίδου, μουσικά παιχνίδια με λέιζερ, στις 19.00 Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Κρήτη, τον Πόντο, τη Θράκη κ.α. από την Ομάδα κρουστών Άιντος του συλλόγου Ίριδα και στις 20.00 συναυλία με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μουσικές με ροκ επιρροές από το μουσικό σχήμα του Στέλιου Κοτίδη.
         Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 17.30 ένα ακόμη παραμύθι με την Κέλλυ Βασιλειάδου θα ταξιδέψει τους μικρούς μας φίλους, παιχνίδια με λέιζερ,  στις 18.00 αγγλικά τραγούδια από τη χορωδία του εκπαιδευτηρίου ξένων γλωσσών  Τοκατλίδου, στις 18.30 δείτε την  επίδειξη taekwondo  και kick-boxing από τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΟΛΜΗ ενώ στις 19.30 θα απολαύσετε μια Χριστουγεννιάτικη  συναυλία με το Γιώργο Γελαράκη.

Να είστε όλοι εκεί, σας περιμένουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply