Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


                    Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς  ετοιμάζεται για την Πρωτοχρονιά!
          Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 17.30 ένα ακόμη παραμύθι με  την Κική Βέλκου περιμένει τα παιδιά ενώ στις 18.30 μη χάσετε το  Santa Run party  από τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς  με  Christmas songs.
          Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 17.30 ένα διαδραστικό παραμύθι με κούκλες από το θίασο “Παραμυθόδεντρο” (Κατιφένια Αρβανιτίδου),  στις 18.00 μουσικά παιχνίδια με λέιζερ και εφέ χιονιού και  στις 19.00 Παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα και τραγούδια με το Στάθη Πορφυρίδη
          Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου  το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα ξεκινά από τις 10.30 το πρωί με τη μπάντα του Κιλκίς να σας λέει τα κάλαντα, ξυλοπόδαροι, εμψυχωτές και μασκότ σας περιμένουν για παιχνίδια  και  παρουσίαση πολεμικών τεχνών από τον αθλητικό σύλλογο “ΑΘΛΟΣ” .
Στις 17.30   “Ο Αη Βασίλης έρχεται..” με  συνοδεία κιθάρας και παιχνίδια με λέιζερ, στις 18.00 θα κάνουμε το  μουσικό αποχαιρετισμό του 2016 και  στις 19:00 Συναυλία από  τοπικό μουσικό σύνολο με τίτλο : “Χριστούγεννα στο Κιλκίς”

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία !!!!!!!!!!!!!!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply