Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Για τη δίκη του μέλους της ΚΝΕ της ΤΟ Κιλκίς
την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη στο Κιλκίς

Αύριο, Παρασκευή 2 Δεκέμβρη, πραγματοποιείται στο Κιλκίς η δίκη του μέλους της ΚΝΕ που συνελήφθη από την αστυνομία στις 7 Νοέμβρη έξω από το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς, έπειτα από καταγγελία του διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου, γιατί συζητούσε έξω από το σχολείο με τους μαθητές για την οργάνωση και το περιεχόμενο των μαθητικών κινητοποιήσεων που ήταν προγραμματισμένες εκείνη την μέρα σε μια σειρά πόλεις της χώρας, όπως και στο Κιλκίς, διακινώντας την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Μαθητών.
Πλήθος μαζικών φορέων, εργατικών σωματείων, επιτροπών αγώνα, ενώσεων γονέων, συλλόγων γυναικών, μεμονωμένων εργαζόμενων και ανθρώπων του μόχθου έχουν καταδικάσει όλες αυτές τις μέρες τη στάση του διευθυντή, της αστυνομίας και της εισαγγελίας, η οποία καλύπτεται προφανώς και από την κυβέρνηση, να σύρουν στο δικαστήριο ένα νέο άνθρωπο που αγωνίζεται και διεκδικεί μια καλύτερη ζωή, ένα ανθρώπινο μέλλον, που συζητάει αυτές τις ιδέες με μαθητές, φοιτητές, νέους, εργαζόμενους, άνεργους.
Εδώ βρίσκεται η ουσία της δίωξης, γιατί αυτή ασκήθηκε, με βάση το άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα του 1951, εξομοιώνοντας οποιοδήποτε κάλεσμα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με πρόσκληση σε διάπραξη εγκλήματος ή πλημμελήματος. Επαναφέρεται δηλαδή στο νομικό και πολιτικό προσκήνιο το πλαίσιο περιορισμού των ελευθεριών και πολιτικής καταστολής που ίσχυσε στη μετεμφυλιακή Ελλάδα.
Η Κομματική Οργάνωση Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και η Ο.Π. Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης αύριο Παρασκευή 2 Δεκέμβρη στις 9:30 το πρωί έξω από τα δικαστήρια του Κιλκίς.

                       Το Γραφείο Τύπου

                            της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.



ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 
Ως μέσο που σέβετε τους θεατές, ακροατές και αναγνώστες του, σας ενημερώνουμε ότι η καταγγελία της κυρίας που μοίραζε φυλλάδια στην είσοδο του αυλόγυρου, σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών, μιάς καθηγήτριας και του Διευθυντού του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς, έγινε μα βάσει:
1.- Την αρ. Γ1/1459/09-12-93 εγκυκλίου του ΥΠΕΘ.
2.- Την αρ. 101705/γ7/30-09-202  εγκύκλιο του ΥΠΕΘ.
3.-Το άρθρο 331 του Ποινικού Κώδικα.
4.- Το άρθρο 14 του Ποινικού Κώδικα.
5.- Το άρθρο 107 παρ. 1 περ. στ΄ του Υπαλληλικού Κώδικα.
6.- Το άρθρο 28 της αρ. Φ.353.1/324/105657/Δ1/16-10-2002
Αναλυτικά οι εγκύκλιοι και οι Νόμοι που ανάγκασαν τόσο τον Διευθυντή του σχολείου όσο και την Αστυνομία θα αναρτηθούν αργότερα.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply