Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η οδήγηση τον χειμώνα και ειδικά σε αντίξοες καιρικές συνθήκες απαιτεί σύνεση και δεξιότητες. Τι να προσέξετε, πως θα αποφύγετε την δύσκολη στιγμή.
Ο χειμώνας μπορεί να άργησε να μας χτυπήσει την πόρτα, αλλά είναι εδώ! Και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων.
Καταρχάς, αναγκαία και ικανή συνθήκη για να ταξιδέψετε με ασφάλεια είναι τόσο εσείς όσο και το αυτοκίνητό σας να είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα, έχοντας προνοήσει για όλα όσα μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε όλα τα μυστικά, αλλά και τεχνικές οδήγησης προκειμένου ταξιδέψετε με ασφάλεια σε ολισθηρό οδόστρωμα...
Οδηγός
Ο οδηγός είναι ο υπ' αριθμόν ένας παράγοντας για την ασφάλεια όλων των επιβατών. Θα πρέπει να βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και να οδηγεί ξεκούραστος.
Γι' αυτό στην περίπτωση που αισθανθείτε σημάδια κόπωσης (συνήθως εμφανίζονται με ένα ελαφρύ χασμουρητό), το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να σταματήσετε στον πρώτο ειδικό χώρο στάθμευσης που θα συναντήσετε στο δρόμο και να ξεκουραστείτε (ακόμη και να κοιμηθείτε).
Είναι προφανές ότι αλκοόλ και οδήγηση σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν. Αν πρόκειται να οδηγήσετε μην πιείτε ούτε ένα ποτηράκι, για να έχετε 100% τον έλεγχο και φυσικά να μην χάσετε την συγκέντρωσή σας.
Αν μεταφέρεται με το αυτοκίνητό σας ηλικιωμένους και παιδιά και το ταξίδι είναι μεγάλο, φροντίστε να κάνετε συχνές στάσεις για να ξεκουράζονται.

Στην περίπτωση, τέλος, που μεταφέρετε κάποιο άλλο ζώο (σκύλος, γάτα κ.α.), μην το στοιβάξετε στο πορτ-μπαγκάζ, αλλά να του διαθέσετε τον ανάλογο χώρο και τον αέρα.




ΠΗΓΗ:caranddriver.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply