Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΧΕΡΣΟ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΧΕΡΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΣΟ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ!!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας ανακοινώνει την παύση λειτουργίας της δομής φιλοξενίας στο Χέρσο και δηλώνει:
«θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, καθώς και  τους Δημάρχους Κιλκίς κ. Δημήτρη Σισμανίδη, Παιονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη καθώς και την τοπική κοινωνία για την πολύ σημαντική βοήθεια και στήριξη στην προσπάθεια αντιμετώπισης του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος.
Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και με την δική σας βοήθεια οι άνθρωποι που φιλοξενούνταν στη δομή του Χέρσου μεταφέρθηκαν σε άλλες δομές φιλοξενίας που πληρούσαν τις προϋποθέσεις και η συγκεκριμένη δομή έπαψε να λειτουργεί και δεν θα επαναλειτουργήσει όσο οι συνθήκες δεν μεταβάλλονται.
Εύχομαι από καρδιάς

Καλή Χρονιά»

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ kilkiswebtv
Τι έλεγε μέχρι τώρα η kilkiswebtv; Ότι λόγο των καιρικών συνθηκών διεκόπη η λειτουργία της Δομής Φιλοξενίας του Κέντρου στο Χέρσο και μετά την 1η Μαρτίου εφ' όσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα λειτουργήσει ή ως κέντρο διαλλογής μεταναστών ή γιά χρήση των μεταναστευτικών ροών. Άρα η λειτουργία του κέντρου εξαρτάται από τις συνθήκες. Όπως ακριβώς σας λέγαμε μέχρι τώρα.
Μην ξεχνάτε πως και εδώ χρησιμοποιείται η ίδια γλώσσα της 13ης σύνταξης που στο τέλος ήταν ένα φιλοδώρημα για πολύ λίγους.

Εύχομαι απο καρδίας Χρόνια Πολλά και να μην αλλάξουν οι συνθήκες γιατί το Κέντρο θα επαναλειτουργήσει!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply