Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΔ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΕΝΑΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή Τσακαλώτου με την οποία δεσμεύτηκε για ««κόφτη» στις συντάξεις σε περίπτωση μη επίτευξης του στόχου για το πρωτογενές πλέονασμα ζητά ξανά η Νέα Δημοκρατία.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτιέται γιατί ακόμα δεν έχει γίνει αυτό τρεις ημέρες μετά την αποστολή της επιστολής.
Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του, η επιστολή «θα αποκαλύψει ότ η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης».

Ανεβάζονας τους τόνους κατά του Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ τον κατηγορεί ότι «θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία» και ότι «έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος ορισμένων ακραίων στην Ευρώπη, που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη σε αέναη λιτότητα».
«Αν η Κυβέρνηση διαφωνεί με αυτήν την εκτίμηση, δεν έχει παρά να δώσει την επιστολή Τσακαλώτου στη δημοσιότητα» καταλήγει η ανακοίνωση.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Τρεις μέρες μετά την αποστολή της επιστολής μετάνοιας του κ. Τσακαλώτου στους θεσμούς, η Κυβέρνηση αρνείται να τη δώσει στη δημοσιότητα.
Γιατί άραγε;
Μήπως γιατί το περιεχόμενό της θα αποκαλύψει ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης;
Οι  πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια.

O κ. Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν θα διστάσει να υπογράψει ό,τι του ζητηθεί για να καθυστερήσει την αναμέτρηση με την λαϊκή ετυμηγορία.
Έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος ορισμένων ακραίων στην Ευρώπη, που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη σε αέναη λιτότητα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα φτηνό σόου για εσωτερική κατανάλωση.

Αν η Κυβέρνηση διαφωνεί με αυτήν την εκτίμηση, δεν έχει παρά να δώσει την επιστολή Τσακαλώτου στη δημοσιότητα».

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply