Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΤΟΛΜΗ" ΚΙΛΚΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ KickBoxing
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αγώνες KickBoxingσε όλα τα στυλ με φιλικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα της ΠΟΚ, διεξήχθησαν την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Συκεών Θεσσαλονίκης στις 18/12/2016. υπεύθυνο διοργάνωσης τον κ. Νάσο Γλυκή από το ClubBudo.
Η συμμετοχή αθλητών-ριών ανερχόταν στους 250 από 36 συλλόγους σύμφωνα με τον διοργανωτή, με επίπεδο αρκετά καλό σε μερικές κατηγορίες, με στόχο την αγωνιστική εμπειρία ανεξαρτήτου επιπέδου ενισχύοντας τη δυνατότητα του κάθε αθλητή-ριας να ανταπεξέλθει σε όποια διοργάνωση συμμετέχει, μελλοντικά και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Όλοι οι αγωνιζόμενοι αναμετρήθηκαν από 1 φορά ανάλογα με το στυλ, σε ρινγκ και σε τατάμι.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 2 αθλητές:
-Παλευτόπουλο Ευστράτιο παίδων +74 κιλά
-Παλευτόπουλο Γεώργιο παίδων +47 κιλά
Και οι δυο αθλητές ανήκουν στην κατηγορία έως 5 αγώνες στο δελτίο.
Η παρουσία τους ήταν πολύ καλή με άρτια τεχνική κατάρτιση αποκομίζοντας θετικά από την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Στόχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ μέσα από τα μέλη της και τις διοργανώσεις κατά τόπους στην Ελλάδα είναι η γνωστοποίηση του αθλήματος και όλων των στυλ που περιλαμβάνει, στους νέους που επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα άθλημα.
Ενημερωτικά πλέον από την ΠΟΚ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέσα από τα επίσημα πρωταθλήματα υπάρχει μοριοδότηση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Συγχαρητήρια έδωσε στους αθλητές ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια σε όποια διοργάνωση ακολουθήσει.

Με εκτίμηση

     Ο                                                                               Ο

Πρόεδρος                                                            Γεν. Γραμματέας


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply