Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...



Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος  χορός αγάπης και αλληλεγγύης  του Ε.Ε.Σ. τμήματος Κιλκίς στην αίθουσα δεξιώσεων  «Θέατρο». Εθελοντές και φίλοι ήταν εκεί μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον  να διασκεδάσουν με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς από τους καλλιτέχνες  τους οποίους και θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε. Σκοπός του χορού η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του πρατηρίου τροφίμων ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη κάτι που δεν θα είχαμε τη δυνατότητα χωρίς την συμπαράσταση όλων και γι αυτό σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. 


Ολα τα νέα του Κιλκισιακού

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Κιλκισιακού με τη Κρηστώνη. "Αυτοκτονία" για την ομάδα μας που είχε διψήφιο αριθμό φάσεων, είχε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, όμως δε μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της.
Οριζόντιο δοκάρι με τον Στάθη Νικολαΐδη στο 15', κάθετο με τον Μωυσίδη με κεφαλιά στο 59', τρία τετ-α-τετ χαμένα από τον ίδιο παίκτη στο 6' στο 33' και στο 62', χαμένο τετ-α-τετ και του Ματεντζίδη στο 23'.
Σημαντικές αποκρούσεις από τον τερματοφύλακα Κυριακίδη της Κρηστώνης σε φάουλ του Ραφαηλίδη στο 10', σε σουτ του Βαχανελίδη στο 13', και σε κεφαλιά του Τηλέμαχου Παπαδόπουλου στο 43'.
Ακόμη δύο καλά σουτ του Θόδωρου Πολύζου στο 38' και στο 55' πέρασαν εκτός εστίας. Τελευταία μεγάλη φάση για τον Κιλκισιακό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μωυσίδη μέσα από την περιοχή να πλασάρει έξω.

Η Κοπή της πίτας
Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η Κοπή της πίτας της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.
Η αίθουσα γέμισε από πολύ κόσμο, και τα παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους. Τη ακαδημία τίμησαν με τη παρουσία τους ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γέωργιος Γεωργαντάς, η Πρόεδρος του Οργανισμού Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Παιδικών Σταθμών Αικατερίνη Ζιούτα, ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς Νικόλαος Σερασκέρης, και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης.
Όλοι τους απήυθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό και δήλωσαν πως είναι στο πλευρό της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού για οτιδήποτε χρειαστεί. Ανά τμήμα τα παιδιά ανέβηκαν πάνω στην εξέδρα και παρέλαβαν τα κομμάτια τους. Σε κάθε τμήμα υπήρχαν δύο τυχεροί, που κέρδισαν ως δώρο μπάλες ποδοσφαίρου.
Στη συνέχεια ακολούθησε μπουφές που είχε οργανώσει η διεύθυνση της ακαδημίας με πλούσια εδέσματα.


Μίνι ανατροπή με δέκα παίκτες
Τι και αν βρέθηκε να παίζει με δέκα παίκτες από το 53'; Τι και αν βρέθηκε στο 60' με δύο γκολ πίσω; Τι και αν αγωνίστηκε κόντρα σε όλους και όλα; Η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού πραγματοποίησε τη καλύτερή της εμφάνιση σήμερα και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ευκαρπία.
Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακή, αφού με τα συνεχή της τρεξίματα ανάγκασε σε πολλά λάθη τον αντίπαλο.
Στο 15' το σουτ του Μαζμανίδη πέρασε έξω. Ένα λεπτό αργότερα βολίδα από τα 30 μέτρα του Μόνη, απόκρουση από τον αντίπαλο πορτιέρο.
Ο Μόνης στο 29' σούταρε από τα 40 μέτρα με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει στο έδαφος (μέσα ή έξω δεν μπορούμε να πούμε).
Κόντρα στη ροή του αγώνα η Ευκαρπία στο 35' άνοιξε το σκορ. Στο 53' ο διαιτητής δεν είδε το πεντακάθαρο φάουλ στον τερματοφύλακα Κουτουκιά, και απέβαλλε τον αρχηγό Ηλία Κουραλίδη με απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία.
Η απόφαση αυτή, όπως και πολλές άλλες, πείσμωσαν τους νεαρούς παίκτες του Γιώργου Πελίδη, που τα έδωσαν όλα, και αν και δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο 60' έκαναν τη μίνι ανατροπή.
Στο 83' ο Σωτήρης Κωφίδης πέρασε ως αλλαγή και τρία λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα και με γυριστό μείωσε.
Ο κόσμος έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα, και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων το γήπεδο "πήρε φωτιά"! Ο Μόνης εκτέλεσε φάουλ από τα 55 μέτρα με τον πορτιέρο της Ευκαρπίας να μην υπολογίζει σωστά και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα!
Οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι, και στη συνέχεια έτρεξαν στον αρχηγό Κουραλίδη αφιερώνοντας του το γκολ.
Τη Κυριακή η ομάδα μας υποδέχεται τον Διπόταμο.

Στον Ατέρμονα η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού μετέβει στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα για φιλικούς αγώνες το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Η ομάδα των Προπαίδων επικράτησε δίχως προβλήματα με 8-0 του αντιπάλου του, καθώς τα παιδιά του Παναγιώτη Ιακωβίδη ήταν προσηλωμένα από το πρώτο λεπτό στις οδηγίες του προπονητή τους και δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο.
Τα τζούνιορ τα καθοδήγησε ο Γιώργος Πελίδης. Αγωνίστηκαν χωρισμένοι σε δύο ομάδες και έβγαλαν στο γήπεδο όλο τους το ταλέντο. Σε δύο ομάδες χωρίστηκαν και οι Προτζούνιορ. Τα μικρά παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους, και τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο. Φυσικά το παιχνίδι που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα ήταν αυτό των Μπαμπίνι. «Μάχες» σώμα με σώμα και πολλά γκολ για τους μικρούς μας αθλητές.
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού τονίζει και πάλι πως δεν θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Τζούνιορ, των Προτζούνιορ και των Μπαμπίνι, αφού φιλοσοφία μας είναι τα παιδιά πρώτα να διασκεδάζουν και να χαίρονται το αγαπημένο τους άθλημα.







ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΣΙΡΙΚΑ






































Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σχεδόν κάθε ημέρα όλοι, μα όλοι, μηδενός εξαιρουμένου δεν λένε τίποτε για την λύση του προβλήματος τόσο των μεταναστών όσο και των γηγενών πολιτών.

Δεν πρόκειται να σταματήσει το κύμα εισβολής στην χώρα μας από τους μετανάστες. Δεν θα πάψουν να πεινάνε μικρά παιδιά, βρέφη και μεγάλοι. Δεν θα πάψουν να πνίγονται άνθρωποι στην θάλασσα και στα ποτάμια. Δεν θα σταματήσουν κάποιοι να προσπαθήσουν να βολευτούν σε μία σκηνή, ώστε να μη κοιμηθούν επάνω στις λάσπες, όπως γίνεται στην Ειδομένη. Δεν θα σφάζονται κυριολεκτικά μεταξύ τους οι μετανάστες προκειμένου να βρουν μια γωνιά σε μία σκηνή.
Δεν θα πάψουν να παίρνουν ότι βρουν στους μπαχτσέδες και στις αυλές των σπιτιών προκειμένου να συντηρηθούν και να μη κρυώσουν. Δεν…..δεν…

Γιατί κάθε ημέρα λένε τα ίδια ακόμη και όταν ο καιρός είναι καλός και χωρίς βροχή μας δείχνουν κατακλυσμό και αστραπές; Ποιους και τι εξυπηρετούν;

Επίσης κουράστηκα να ακούω τους «πονόψυχους» και τους «αλληλέγγυους». Εδώ γίνεται το «έλα να δεις». Άνθρωποι που σε πουλάνε, ναι κυριολεκτώ, που σε πουλάνε συμπόνια, δάκρυα, πόνο και αγάπη για τους μετανάστες, ποτέ δεν ξενύχτησαν μαζί τους, ποτέ δεν έβγαλαν το πανωφόρι τους για να σκεπάσουν ένα βρέφος. Ποτέ δεν πήγαν με «γεμάτα χέρια» κοντά τους. Ποτέ…. Ε λοιπόν αυτοί είναι οι αλληλέγγυοι που ξέρουν μόνον να μιλάνε χωρίς να προσφέρουν τίποτε, ίσως αυτοί να είναι που θέλουν «να φαίνονται» μόνο.

Θα ακούσατε πως στο Νοσοκομείο Κιλκίς έρχονται πάρα πολλοί ασθενείς μικροί και μεγάλοι, όπου διανυκτερεύουν μέσα στο Νοσοκομείο, που παλαιότερα στους Έλληνες απαγορευόταν να μείνουν την νύχτα κοντά στον ασθενή ακόμη και αν ήταν από μακριά. Θα έλεγα καλά κάνουν και τους φιλοξενούν μέσα στο Νοσοκομείο, ώστε να ζεσταθούν και να ανασάνουν οι ταλαιπωρημένοι αλλοδαποί.
Έλα όμως που υπάρχουν και οι «έξυπνοι» οι οποίοι ξέρουν ότι πηγαίνοντας στο Νοσοκομείο θα βρουν πολλούς μετανάστες που ίσως να έχουν να φάνε ημέρες. Το ξέρουν, όμως δεν παίρνουν από το σπίτι τους ένα κομμάτι ψωμί, λίγη ζεστή σούπα, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τους άλλους να δώσουν κάτι να φάνε γιατί είναι κρίμα!

Κρίμα είναι αυτοί που πουλούν συμπόνια, σ’ αυτούς που παριστάνουν τους φιλόπονους. Αφήστε τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις και πάρτε ενεργά μέρος στην βοήθεια των δεινοπαθούντων αλλοδαπών, αλλιώς είστε φοβικοί και για να ξεγελάσετε τον εαυτό σας κάνετε τους «ανθρώπους».


Αρετή Παπά.
-


ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2016
Το δένδρο των χαμένων ευχών…
Το δέντρο των ευχών φυλλοροεί.............
Όλες οι όμορφες ευχές του  μετοίκησαν σε διάφορα σημεία της πόλης.
 Κάθε σημείο είναι ξεχωριστό αλλά το δέντρο χρειάζεται πίσω τις ευχές του για να τις χαρίσει σε όλο τον κόσμο.
Πρέπει να  βοηθήσετε να ξαναμπούν στα κλαδιά του οι υπέροχες ευχές του ..
         Δικαίωμα συμμετοχής στο Κυνήγι του Θησαυρού έχουν ομάδες 5 ατόμων και άνω, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει 250 ευρώ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως και την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο Τμήμα Πολιτισμού  τηλ. 23413-52 209 και 205 (ευτέρα έως Παρασκευή από 12:30 έως 15:00 ).
         Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 12 Μαρτίου 2016. Η συγκέντρωση των ομάδων θα γίνει στην Πλατεία Ειρήνης, έως τις 11.30 το αργότερο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12 μ., ενώ η διάρκειά του θα είναι 2 ώρες ακριβώς.

Η ανακοίνωση της  νικήτριας ομάδας  θα γίνει την επόμενη ημέρα στο Πάρκο-Κήπος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των καρναβαλιστών  (12.00-14.00)





-


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Ο Δήμος Κιλκίς και το Κλιμάκιο Μακεδονίας Θράκης του ΚΘΒΕ παρουσιάζουν την κωμωδία «Ωχ τα Νεφρά μου» του Μπάμπη Τσικληρόπουλου σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 20:30, σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς.

Το έργο
Ο Μπούλης και ο Μητσάρας, δυο ρακοσυλλέκτες, αντιμετωπίζουν με αξιοπρέπεια τη φτώχεια τους: έχουν για στήριγμα ο ένας τον άλλον και κάνουν νοερά ταξίδια φυγής σε χώρες εξωτικές. Την καθημερινότητά τους θα ταράξει ένας μυστηριώδης άγνωστος με μαύρο κοστούμι...
        Ένας γλυκός ύμνος στην φιλία, γραμμένος με χιούμορ από τον σατιρικό νεοέλληνα συγγραφέα Μπάμπη Τσικληρόπουλο.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία- Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Κιουρτσίδης
Σκηνικά- Κοστούμια: Χαρά Τσουβαλά
Φωτισμοί: Στέλιος Τζολόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Ρούλα Αγγελίδου
Οργάνωση παραγωγής: Φιλοθέη Ελευθεριάδου

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Θανάσης Κεραμίδας, Κλειώ Δανάη Οθωναίου, Τάσος Πεζιρκιανίδης, Σπύρος Σαραφιανός.

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Φοιτητικό- Ανέργων: 8 ευρώ
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ Κ.Θ.Β.Ε.: Ηλίας Κοτόπουλος – 6973 432360

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

Τμήμα Πολιτισμού Δ. Κιλκίς (23413/52205)

Viva.gr, Public.gr, Seven Sports, Ote shops, Γερμανός, Tickethour.com


Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση των Βιωματικών Εργαστηρίων με θέμα: «Συνυπάρχω και Μοιράζομαι» που συνδιοργάνωσαν ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Παράρτημα σε συνεργασία με την Κοινωνική Λειτουργό κα Τσεσμετζίδου Νικολέτα στο πλαίσιο της  ενίσχυσης της  συνεργασίας και της αλληλεπίδρασης μεταξύ των ωφελουμένων, που αποτελεί κριτήριο για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαμονή τους στο χώρο.
Σκοπός του προγράμματος ήταν η συνεργασία και η αλληλοβοήθεια μεταξύ των ωφελουμένων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς μέσα από ομαδικές δραστηριότητες και συζητήσεις δίνεται η δυνατότητα να βελτιωθεί η μεταξύ τους επικοινωνία αλλά και να κατανοήσουν την έννοια της συνύπαρξης, η οποία είναι υψίστης σημασίας για την ποιοτικότερη και καλύτερη διαβίωση τους στο χώρο.
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Εκ των πραγμάτων, οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας, όχι μόνο για τη συνεχιζόμενη προσφορά τους αλλά και για λόγους ευαισθησίας απέναντι σε μια ομάδα πολιτών που καθίστανται εκ των πραγμάτων όλο και πιο αδύναμοι. Όλοι έχουμε την ηθική υποχρέωση να φροντίζουμε για την ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωσή τους, καθώς και για την ανατροπή της θεωρίας της απόσυρσης, αφού οι ηλικιωμένοι αποστερούνται μεγάλο μέρος των κοινωνικών τους ρόλων.

Ελπίζουμε σε μια συντονισμένη προσπάθεια αποτίναξης των στερεοτύπων που θέλουν την Τρίτη ηλικία περιθωριοποιημένη και αμέτοχη. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες του οράματός μας για μια κοινωνία αλληλοπεριχώρησης και αρμονικής συνύπαρξης, μια κοινωνία αγάπης!


   Συνάδελφοι, 
σε μια συγκυρία κατά την οποία τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας πλήττονται βάρβαρα από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τη στιγμή κατά την οποία όλα δείχνουν ότι  το υπουργείο παιδείας διεξάγει ένα καθαρά προσχηματικό «εθνικό» διάλογο για την παιδεία για να κερδίσει χρόνο, τη στιγμή που η επαναφορά του ωραρίου μας φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός, τη στιγμή που ο ίδιος ο υπουργός παραδέχεται ότι δεν  έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα εγκριτική απόφαση της επιτροπής της πράξης υπουργικού συμβουλίου 33/2006, προκειμένου το υπουργείο Παιδείας να προβεί σε προπαρασκευαστικές ενέργειες μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος, τη στιγμή που οι δαπάνες για την παιδεία μειώνονται συνέχεια, τη στιγμή που οι προτάσεις του ΟΟΣΑ για την παιδεία έχουν επικαιροποιηθεί με το 3ο μνημόνιο, το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ συνολικά, όχι μόνο δεν μπορεί να συσπειρώσει και να εμπνεύσει τον κλάδο, αλλά απαξιώνει και τις καταστατικές συλλογικές μας διαδικασίες. Έστειλε κείμενο για γενική συνέλευση ΕΛΜΕ και γενική συνέλευση προέδρων χωρίς εισήγηση (και αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά) ζητώντας  απλά τη γνώμη μας για το τι θα προτείνει προς την ΑΔΕΔΥ. Καταστατικά αυτό δεν προβλέπεται από πουθενά. (Οι αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ παίρνονται από το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ). Αλλά και πρακτικά - συνδικαλιστικά γνωρίζουμε ότι η όλη διαδικασία δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε όλοι την κρίση που περνάνε οι γενικές συνελεύσεις του κλάδου με τη μηδαμινή συμμετοχή. Κάλεσε τις ΕΛΜΕ να πραγματοποιήσουν Γ.Σ. ανακοινώνοντας τους μόνο τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. των προέδρων. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να μην πραγματοποιηθούν Γ.Σ. ΕΛΜΕ.
Με αυτές τις πρακτικές το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ απαξιώνει ακόμα περισσότερο τις συλλογικές διαδικασίες. Υπάρχουν πλέον βάσιμες υποψίες ότι αυτό γίνεται συνειδητά. Ως Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών δε συμμετέχουμε σε αυτήν τη φαρσοκωμωδία. Στη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Κιλκίς απείχαμε από τη διαδικασία, γιατί πιστεύουμε πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχει κανένα νόημα η γενική συνέλευση προέδρων. Απαιτούμε από το ΔΣ της ΟΛΜΕ άμεσο σχέδιο για την αντιμετώπιση της πολιτικής της κυβέρνησης και των προβλημάτων της εκπαίδευσης. Εκφράζουμε και στηρίζουμε τη θέση μας για στρατηγικά σχεδιασμένους και καλά οργανωμένους πανεργατικούς αγώνες που θα έχουν στόχους και σχέδιο.                                                              Κιλκίς 29-02-2016
                                                                 Πολυχρονιάδης Γιώργος

                                                                      Ρωμανίδης Γιώργος