Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΛΚΙΣ 18.1.17 (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σίγουρα περιμένατε ως δεύτερο Δημοτικό Συμβούλιο στο 2017 να ανακοινωθούν ή να συζητηθούν κάποια προβλήματα των δημοτών, εκτός από τον χιονιά, που ενώ είχαν προειδοποιηθεί πρίν από δέκα ημέρες, δεν  στάθηκαν ικανοί να προετοιμαστούν.
Όσο η κάμερα της kilkiswebtv βρισκόταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε μια απόλυτη ηρεμία μεταξύ των εκλεγμένων αφού έκανε εντύπωση – όπως ακούγεται και στο βίντεο – και στον Αντιδήμαρχο κ. Πιπερίδη Χριστόφορο!
Μετά την αποχώρηση της kilkiswebtv άναψαν τα αίματα, οι τόνοι σηκώθηκαν και οι επιθέσεις έφεραν τα πάνω-κάτω στο ήρεμο κλίμα που πριν θα νόμιζε κανείς ότι όλοι μπήκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου αφού πρώτα πήρα ηρεμιστικά χάπια. Φαίνεται πως οι δράση των ηρεμιστικών έληξε όταν φύγαμε και άρχισαν τα συνηθισμένα.
Αντί λοιπών σχολίων δείτε το βίντεο:












About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply