Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ Λ.Α.Φ. ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. 21.1.17
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σήμερα το απόγευμα ήρθε στην πόλη μας ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αρκετή καθυστέρηση.  Παρά τα προβλήματα υγείας του, ήλθε στο Κιλκίς φανερά καταπονημένος και κουρασμένος, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να δεχθεί την πρόσκληση των αποστράτων εφέδρων αξιωματικών και με εκπρόσωπο των εν ενεργεία αξιωματικών και συνταξιούχων.
Τους έφεδρους Αξιωματικούς εκπροσώπησε ο κ. Κώστας Παπανικολάου τους δε εν ενεργεία ο αξιωματικός του στρατού ξηράς κ. Φώτιος Γεωργιάδης.
Μετά από αυτό ο κ. Άδωνις πήγε μαζί με τον κ. Γιώργο Γεωργαντά, τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του κ. Άδωνι Γεωργιάδη και με πλήθος αποστράτων στο Κέντρο μούσες όπου τον περίμενε μία κατάμεστη αίθουσα πλήρης νεοδημοκρατών και ενθουσιασμού.
Την ομιλία του κ. Άδωνη Γεωργιάδη, του κ. Γεωργαντά, της κ. Αμαλίας Ξοπλίδου και των λοιπών ομιλητών θα τις δείτε και θα της παρακολουθήσετε αύριο από την kilkiswebtv.
Είδαμε στα θεωρεία τον Δήμαρχο Κιλκίς, φαίνεται διαισθάνθηκε πως δεν χωράει στην μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας μια και από ότι ο ίδιος λέει (υπάρχει βίντεο) την γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι (δική μας έκφραση, διότι η δική του είναι πολύ βαριά).
Το άλλο επίσης παράξενο, να βλέπουμε τον υβριστή του Γιώργου Γεωργαντά επάνω στο πλατό! Τον άνθρωπο που καθυβρίζει την δεξιά, όπως λέει, πολιτική του Άδωνη Γεωργιάδη.

Κύριε πρόεδρε της ΝΟΔΕ Κιλκίς, μπορεί να διακρίνεσαι για την μεγαλοψυχία σου αλλά η Ν.Δ. δεν είναι χώρος που μπορεί να δεχθεί ανθρώπους με διαλυτικές προθέσεις του κόμματος.
Ή κρατήστε τους υβριστές και διώξτε τους αγωνιστές ή κάντε αυτό που προστάζει το συμφέρον της Νέας Δημοκρατίας. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε, δώστε την σκυτάλη σε άλλους αγωνιστές που αγαπάνε αυτήν την παράταξη όσο και εσείς αλλά δεν θα αθωώνουν ανθρώπους που δεν την σέβονται!


kilkiswebtv

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply