Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ 3-0
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Σπάει τα κοντέρ με μπαλάρα!

Ασταμάτητος ο Κιλκισιακός σπάει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει τον δρόμο προς τη Γ΄ Εθνική! Νέο του "θύμα" ο Αλέξανδρος Κιλκίς, με την ομάδα μας να επικρατεί εύκολα με 3-0. Στους 43 βαθμούς πλέον ο ΑΟΚ, που μετρά 14 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ κράτησε για δωδέκατο στη σειρά παιχνίδι απαραβίαστη την εστία του! Το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αγιο Χαράλαμπο.
Στο 4' και στο 8' ο Σαπανίδης έχασε δύο καλές ευκαιρίες, με τον Μπελίτσα στο 32' να μη μπορεί να κερδίσει σε τετ-α-τ
ετ τον Κωστελίδη.
Τελικά η υπεροχή καρποφόρησε στο 39' με τον Γιάννη Βαχανελίδη να κάνει την ατομική ενέργεια και με πλασέ έξω από τη περιοχή να πετυχαίνει το 1-0.
Στο 41' ο Μίλκας έβγαλε τη σέντρα με τον Δρόσο να πιάνει τη κεφαλιά αλλά τον τερματοφύλακα Κωστελίδη να αποκρούσει και πάλι εντυπωσιακά.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαπανίδης έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Σαβελίδη που δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-0.
Στο 58' η σέντρα σουτ του Μίλκα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 68' ο Παναγιώτης Αβραμίδης κράτησε το μεγάλο ρεκόρ αφου απέκρουσε με το ένα χέρι το κοντινό πλασέ του Τσιμπούκα.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Κιλκισιακός δημιούργησε αρκετές φάσεις. Στο 70' ο Σαβελίδης δε μπόρεσε να πλασάρει σωστά, στο 72' και πάλι ο Κωστελίδης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Σαπανίδη, και ένα λεπτό αργότερα ο Σαπανίδης έκανε τη κεφαλιά, με τον Παμπουκίδη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.
Στο 78' ο Κωστελίδης έβγαλε και το δυνατό σουτ του Μπελίτσα, ο οποίος τελικά χρίστηκε σκόρερ στο 90' με συρτό σουτ έξω από τη περιοχή πετυχαίνοντας έτσι το 3-0.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Μίλκας (62' Νικολαΐδης), Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ευθυμιάδης, Μπελίτσας, Σαπανίδης (83' Κουραλίδης), Σαβελίδης (85' Καμπεράι), Βαχανελίδης, Δρόσος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κωστελίδης, Βασιλειάδης, Σεφερίδης, Ψωμιάδης, Τσιμπούκας, Γιαξής, Ορφανίδης (87' Μποσταντζίδης), Παμπουκίδης, Ιωαννίδης, Μπούσδρα (46' Ντουντούκης), Αλεξανδρίδης (60' Μαπρχουνταρσβίλι).

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply