Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΕΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΣΙ; ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ… ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ 3Ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ… ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠ΄ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ…!!! ΒΙΝΤΕΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ… ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ 3Ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ… ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠ΄ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ…!!! ΒΙΝΤΕΟ


Οι αίθουσες φιλοξένησαν 15 παιδιά συριακής καταγωγής από 12 έως 15 ετών – «Τα μαθήματα ανθρωπιάς που η πόλη έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα, είναι συγκινητικό για ανθρώπους που βίωσαν το πόλεμο», δήλωσε ο δήμαρχος
Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή των πρώτων προσφυγόπουλων στο 3ο Γυμνάσιο Λάρισας το μεσημέρι. Πρόκειται για 15 παιδιά Συριακής καταγωγής από 12-15 ετών. Πλησιάζοντας στην πόρτα του σχολείο τα μικρά παιδιά όσοι ήταν εκεί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Στο χώρο βρέθηκαν αρκετοί φορείς της εκπαίδευσης και της πόλης όπως το ΕΚΛ, η Ένωση Γονέων αλλά και αντιρατσιστικές οργανώσεις.
Κατά την διάρκεια της υποδοχής ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης τόνισε ότι»υποδεχόμαστε τα προσφυγόπουλα που βρέθηκαν στη πόρτα μας. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας, είναι υποχρέωση του δήμου, να υποδεχθεί και να δώσεις Παιδεία σε αυτά τα παιδιά που βρέθηκαν στην πόλη μας. Τα μαθήματα ανθρωπιάς που η πόλη έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα, είναι συγκινητικό για ανθρώπους που βίωσαν το πόλεμο».
Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελένη Αναστασοπούλου στην ομιλία υποστήριξε ότι «πρέπει να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να τους προσφέρουμε μία ευκαιρία στη ζωή. Μια ευκαιρία που για κάποιους λόγους χάθηκε κυρίως λόγω του πολέμου».
Ο διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Ιωάννη Καψάλη υπογράμμισε ότι «μέσω της ανθρωπιάς της αλληλεγγύης να τους δώσουμε ένα ζεστό καλωσόρισμα».
Χαιρετισμό απήθυνε και ο πρόεδρος τοτ ΕΚΛ Τάσος Τσιαπλές. Εκπρόσωπος των προσφύγων ευχαρίστησε για την υποδοχή αλλά και για τη ευκαιρία που δίνεται σε αυτά τα παιδιά μετά το πόλεμο που έχουν ζήσει.
Κατά την διάρκεια της τελετής μια ομάδα παιδιών από το Μουσικό Σχολείο Λάρισας έπαιξε παραδοσιακή ελληνική Μουσική και στήθηκε χορός μαζί με τα προσφυγόπουλα. Μάλιστα λίγο αργότερα χόρεψαν και τραγούδια από τη Συρία.

Στη συνέχεια τα 15 παιδιά τοποθετήθηκαν στην αίθουσα όπου το ΕΚΛ, η Ένωση Γονέων, η ΕΛΜΕ και η Μητρόπολη Λάρισας τους μοίρασαν δώρα.
ΠΗΓΗ:Kwloxaneio.gr


ΣΧΟΛΙΟ της kilkiswebtv: Χαιρόμαστε για τα μαθήματα ανθρωπιάς, αλλά λυπούμαστε τους προδότες της Πατρίδας μας, αφού Θρησκεία και Πατρίδα είναι έννοιες ταυτόσημες. Όποιος έδωσε την εντολή να κατέβουν οι εικόνες και ο σταυρός του ευχόμαστε «καλή σταύρωση». Εκτός από τον Αντιχριστιανισμό τους δείχνουν πως η αγάπη στους προοδευτικούς νεοφασίστες είναι αλλά καρτ! Μισούν τα Ελληνόπουλα και παριστάνουν τους «ανθρώπους».  Κρίμα.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply