Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ; 34 ΗΜΕΡΕΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Μετά από τριάντα τέσσερες ημέρες θα μάθουμε, όσοι ακόμη δεν ξέρουμε, ποίοι θα είναι οι επόμενοι Αντιδήμαρχοι. Ποίοι θα παραιτηθούν, ποιούς θα διώξει και σε ποιούς θα αλλάξει πόστα και Αντιδημαρχίες!
Βέβαια όλοι γνωρίζουν τις «αγαθές σχέσεις» Δημάρχου και νυν, ακόμη, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου! Έτσι εδώ και πολύ καιρό ξέρουμε πως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος από ότι θέλω να πιστεύω, θα σταθεί στο ύψος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν πρόκειται να γίνει πιόνι του Δημάρχου, έτσι ώστε να φανεί αντάξιος του πρώην Αντιδημάρχου πατέρα του Κώστα και του ονόματος που φέρει!
Επόμενη κίνηση να «παραιτήσει Αντιδήμαρχο» και να τ.. κάνει Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κιλκίς! Επειδή απέτυχε ως Αντιδήμαρχος στο πόστο που τ.. είχε ανατεθεί ή γιατί δεν έκανε τα κέφια του Δημάρχου. Στην θέση τ.. ακούγονται δύο ονόματα. Ένα που στην «ατμόσφαιρα» του Κιλκίς δυστυχώς μόνο καλά λόγια δεν ακούγονται και όχι μόνον αυτό ακούγεται πως τον κρατάει τον δήμαρχο από τον λαιμό!  Αν γίνει και αυτό, ο Δήμαρχος πρέπει να βλέπει ακόμη και έξωση!
Η κ. Ζιούτα Γιαννακούλα Κατερίνα καθ’ όλα επιτυχημένη έως τώρα στο έργο που της έχει ανατεθεί, οπότε αξίζει την Αντιδημαρχία που θα αναλάβει έστω και κουτσουρεμένη.
Παρακάτω; Ε μη τα ζητάτε  όλα σε ένα μόνο δημοσίευμα. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά (όπου θα γίνει πανηγύρι). Παπαδάκη και λοιποί υποψήφιοι περιμένετε, έχει κάτι και για σας ο ΚΥΡΙΟΣ Δήμαρχος.

Ας τερούμαι ντο θα εφτάει!


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply