Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ/ΑΤΕΡΜΩΝ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Γυναίκες ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ,7η νίκη με σκορ 0-3  στη Νάουσα και νικηφόρα πρεμιέρα των Παγκορασίδωνμε σκορ 3-0 εντός έδρας.
 Συνέχισε το σερί των νικών της  η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ, (7η στη σειρά) μέσα στη Νάουσα με 0-3 σετ, στα πλαίσια του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ αυτή τη φορά. Στον αγώνα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν  όλες οι παίκτριες της αποστολής.
ΤΑ ΣΕΤ: (6-25), (19-25), (13-25)
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ: (Αλατζόγλου Σάκης) Κυριακίδου, Λάιου, Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου (αε),  Βλάχου, Σταμπουλή, Κωνσταντινίδου, Καντίδου, Δαλακλή, Κοτίδου.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΜ
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ--ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ : Κυριακή 5 Φεβρουαρίου , ΔΑΚ Έδεσσας,ώρα 16.00.
(Ο αναβληθείς αγώνας του Τοπικού Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΜ εκτός έδρας με τον ΓΣ Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί ίσως εντός της εβδομάδας).
Αγώνας με εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως,είναι αυτός της ερχόμενης Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου, στις 20.30  στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς με την ομάδα της Α1 Κατηγορίας, τους «Μακεδόνες Αξιού» , στα πλαίσια της Γ Φάσης  του Κυπέλλου Ελλάδας όπου συμμετέχουν 16 ομάδες, πολλές από τις οποίες ανήκουν στην Α1 κατηγορία. Στη Φάση αυτή προκρίθηκε η ομάδα μας μετά το  νικηφόρο αγώνα της (3-0) επί του Μυγδονιακού, την προηγούμενη Τετάρτη.
 Καλείται λοιπόν όλος ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας να παρακολουθήσει τον αγώνα και να υποστηρίξει το εντυπωσιακό  αυτό άθλημα αλλά και την πρόκριση της ομάδας μας στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας αυτή τη φορά.
Νικηφόρο ντεμπούτο και για τις Παγκορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ χθες Κυριακή 29/1/2016, στην έδρα τους, το νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, έχοντας στην άλλη μεριά του φιλέ  τις αθλήτριες της   ομάδας του ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δήμου Δίου.
Αν και μικρές  οι αθλήτριες και στις δυο ομάδες , ήταν πολλές οι εξαιρετικές φάσεις που παρακολούθησαν οι θεατές στην κερκίδα. Από την ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ βέβαια, έλειπε η βασική παίκτρια Καντίδου Δέσποινα, (ακραία) μια και αγωνιζόταν αργότερα την ίδια μέρα με τη γυναικεία ομάδα.
Μια και υπήρχε αρκετή διαφορά στο σκορ, δόθηκε η ευκαιρία και σε 4 νέες αθλήτριες του ΑΙΑΝΤΑ να παίξουν για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας πολύ καλή επίδοση, αφήνοντας προπονητές και γονείς πολύ ευχαριστημένους. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για τον ωραίο αγώνα.
ΤΑ ΣΕΤ: (25-15) (25-7) (25-15)
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: (Σακαλάκη Τάνια) ΚώστογλουΣοφ, ΚώστογλουΣτ,Ποπονίδου, Σεχάι, Λαμπριανίδου, Σιδηροπούλου (αε) , Εμμανουηλίδου , Βαμβάκα, Μαρουλάσοβα, Χριστοφορίδου, Γεωργιάδου,Καναρίδου, Γρηγοράκη, Μωυσίδου.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΩΡΑ 12.00
Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου , οι Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ(που είχαν ρεπό αυτό το Σάββατο) θα αγωνιστούν στα πλαίσια του β γύρου με τον Ποσειδώνα Βέροιας , στην έδρα μας , (ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ) στις 14.00.





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply