Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Στο πόδι η μικρομεσαία αγροτιά κλιμακώνει τον αγώνα της επιβίωσης.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Από αύριο Δευτέρα ξεκινάει το στήσιμο μπλόκων σε όλη τη χώρα, με κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων
    • Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν πριν από τρεις περίπου μήνες, με κατά τόπους αγωνιστικές δράσεις, οι μικρομεσαίοι αγρότες. Από αύριο, Δευτέρα, αρχίζουν να στήνουν ισχυρά μπλόκα σε όλη τη χώρα, ανταποκρινόμενοι στο αγωνιστικό κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.
    • Στη Θεσσαλία, οι μικρομεσαίοι αγρότες της Καρδίτσας, της Λάρισας και των Τρικάλων άρχισαν να βγάζουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών και την ερχόμενη Πέμπτη θα στήσουν μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας. Ανάλογος προγραμματισμός υπάρχει από Αγροτικούς Συλλόγους, Ομοσπονδίες και Επιτροπές των Μπλόκων σε όλη τη χώρα.
    • Οι αγρότες διεκδικούν την επίλυση άμεσων και ζωτικών προβλημάτων, παλεύουν κατά της ΚΑΠ της ΕΕ και της πολιτικής της κυβέρνησης που τους οδηγεί στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Ταυτόχρονα, ο αγώνας τους αναδεικνύει την ανάγκη για μια άλλη αγροτική ανάπτυξη στη χώρα, υπέρ των συμφερόντων της μικρομεσαίας αγροτιάς και προς όφελος συνολικά του λαού.
rizospastis.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply