Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΑΙΜΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ! ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ. (ΦΩΤΟ &ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δήμος Κιλκίς. Έτος 2017.
Μία περιοχή του Κιλκίς, Δυτικά του Ηρώου της μάχης του Κιλκίς και μετά ακριβώς από τις γραμμές του τραίνου, ολόκληρη περιοχή αρδεύεται από αίμα ζώων ανακατεμένο με νερό!
Μέχρι σήμερα δεν απασχόλησε κανέναν πλην των ενδιαφερομένων που γειτνιάζουν με το ρέμα-φλέβα αίματος. Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν το πήρε χαμπάρι κανένας υπεύθυνος του Δήμου Κιλκίς, μια και η Υπουργική απόφαση, Αριθ. Ειβ 221/65 αναφέρει στο αρθρ. 13 υπεύθυνους τον Δήμο ή την Κοινότητα ή το Φορέα που ασχολείται με τα λήμματα.
Γύρω από αυτήν την περιοχή ποτίζονται δενδροφυτείες, κηπευτικά και λοιπά βρώσιμα είδη, με αίμα που προέρχεται από το αίμα των σφαγείων Κιλκίς, κατά την δήλωση των ιδιοκτητών των γύρω φυτειών και εγκαταστάσεων.
Η αισθητική είναι το λιγότερο που ενοχλεί, όσο οι κίνδυνοι από μολυσματικές ασθένειες ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου δημιουργούνται εστίες μικροβίων. Με δυσμενείς συνέπειες για την υγεία.
Το έδαφος έχει κορεστεί από το αίμα και δεν μπορεί να το απορροφήσει, έτσι έχουμε το αποκρουστικό φαινόμενο  του αίματος.
Αίμα, αισθητική, κίνδυνος για την υγεία, κίνδυνος στην παραγωγή φρούτων και λαχανικών και ίσως κάτι που ένας απλός πολίτης δεν μπορεί να φανταστεί που θα αποβεί εις βάρος του.
Εάν το βίντεο που σας δείχνουμε και οι φωτογραφίες είναι κάτι που σας αρέσει και ο νόμος δεν το απαγορεύει, εμείς σταματάμε εδώ.  Όμως η αδιαφορία έχει και τα όριά της.

Ας ελπίσουμε πως υπάρχουν υπεύθυνοι που πρέπει να κάνουν την δουλειά τους!





















About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply