Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η Προεδρία Τραμπ προαναγγέλλει την διάλυση της Ευρώπης των τοκογλύφων
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Οι θέσεις που εκφράζει ο Τραμπ με την πολιτική του «America First» προεξοφλούν σεισμικές μετατοπίσεις στις σχέσεις ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η προεδρία Τραμπ προαναγγέλλει μια άνευ προηγουμένου αλλοίωση των έως τώρα μεταπολεμικών σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης, κυρίως μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας.
Οι δηλώσεις Τραμπ, οι πιο πρόσφατες στην γερμανική εφημερίδα Bild και στην βρετανική Sunday Times, σηματοδοτούν έναν καταιγισμό αλλαγών που αφορούν τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Τραμπ στην συνέντευξη του προς τα δυο έντυπα εξήρε την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ και περιέγραψε την Ένωση ως ένα όχημα της Γερμανίας για να επιβληθεί στην Ευρώπη.
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ απείλησε την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία με οικονομικές κυρώσεις, επιτέθηκε στην Μέρκελ κατηγορώντας την για την κρίση της λαθρομετανάστευσης, ενώ χαρακτήρισε τις οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας ως υπερβολή και άνευ αποτελέσματος. Επίσης τόνισε ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης και αποτελεί μια απαρχαιωμένη συμμαχία. Ποτέ ως τώρα πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει προβεί σε τέτοιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την Βορειοατλαντική Συμμαχία ή για κάποιο μέλος αυτής. Σημαντικό σημείο της συνέντευξης προς την Bild και την Sunday Times είναι η εκπεφρασμένη πρόθεση του να συνεργαστεί με κόμματα της Ευρώπης που αμφισβητούν την ΕΕ, όπως το βρετανικό Κόμμα Ανεξαρτησίας (Independence Party) του Nigel Farage.
Με τον Τραμπ οι ΗΠΑ οδηγούνται αντικειμενικά σε μια τροχιά απομονωτισμού, μια τροχιά που ο νέος πρόεδρος πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει να περιορίσει την απειλή της οικονομικής κατάρρευσης και το χρέος των 19 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Με την πολιτική «America First» ο Τραμπ δίνει προβάδισμα στον αμερικανικό λαό και όχι στα μεγαλεπήβολα και αρρωστημένα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών για παγκόσμια ηγεμονία, που τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα στο χείλος ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος.

Ο εκκολαπτόμενος απομονωτισμός και οι συνέπειες της γεωπολιτικής μετατόπισης των ΗΠΑ σίγουρα θα θέσουν σε δοκιμασία τις σχέσεις εντός της ΕΕ, η πολιτική «America First» μπορεί να οδηγήσει σε «Germany First», «France First», «Holland First» ενώ ήδη επέφερε το «Britain First», κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι εκλογές εντός του 2017 στην Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία είναι βέβαιο ότι θα σηματοδοτήσουν την νέα τροχιά που θα ακολουθήσει η Ευρώπη, μια τροχιά εναντίον του νεοφιλελεύθερου συντηρητισμού, κατά της πίστης στο ελεύθερο εμπόριο, κατά των προτιμήσεων μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας, κατά του μισάνθρωπου σιωνιστικού παγκόσμιου συστήματος. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply