Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με τη συμπλήρωση 21 χρόνων από την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στα Ίμια, η Τουρκία επαναφέρει προγραμματισμένα στο προσκήνιο τις απολύτως αστήρικτες διεκδικήσεις της, αν και γνωρίζει ότι κανένας κανόνας διεθνούς δικαίου ή συμφωνίας δεν την καλύπτει. Στέλνοντας στα Ίμια, με μια θεατρικού χαρακτήρα κίνηση, την ανώτατη ηγεσία των ενόπλων δυνάμεών της, επιχείρησε να υπενθυμίσει την ανεδαφική θεωρία της για γκρίζες ζώνες επισείοντας και εδώ την απειλή πολέμου.
Καλούμε τη γειτονική χώρα να προσαρμοστεί επιτέλους στις επιταγές του διεθνούς δικαίου και να παύσει να επιδεικνύει διεθνώς ό,τι πιο οπισθοδρομικό μπορεί να προβάλλεται από ένα κράτος το οποίο δεν συνειδητοποιεί την αναγκαιότητα συμβολής του στη σταθερότητα και την ειρήνη.

Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply