Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Οι ενέργειες του Δήμαρχου έφεραν την ανάπτυξη στο Κιλκίς - Ουρές πελατών σχηματίζονται έξω από τα καταστήματα της πόλης.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Με σχέδιο και συντονισμένες προσπάθειες ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Σισμανίδης και ο υπουργός της συμπόνιας και της αγάπης κ. Μουζάλας κατάφεραν το ακατόρθωτο. Μετέτρεψαν την κρίση σε ευκαιρία ξεπερνώντας σε φαντασία ακόμα και τα παιδιά της σχολής του Σικάγου.


Οι μετανάστες έγιναν ευκαιρία στην κρίση καθώς πολλοί φίλοι, κουμπάροι φίλων και κουμπάρων του Μουζάλα βρήκαν δουλειά. Παράλληλα η επένδυση "πρόσφυγας" φέρνει πλέον εισοδήματα και μάλιστα μαύρα στους υμετέρους και ημετέρους ενώ τα αποφάγια που πετάνε στις περιοχές όπου εγκαθίστανται οι εξαθλιωμένοι συμβάλουν σοβαρά στο να κλείνουν στόματα και προωθούν αυτό το νέο είδος ανάπτυξης.


Όμως ο Δήμαρχος και η ομάδα του δεν αρκέστηκε μόνο στην μπίζνα "πρόσφυγας" για να φέρει την ανάπτυξη στο Κιλκίς αλλά προχώρησε ρίχνοντας το νέο όπλο του κατά της κρίσης δημιουργώντας ουρές πελατών έξω από τα καταστήματα της πόλης μας.
Μετά λοιπόν το μαγαζί με τα  αμμορυχεία της Ν. Σάτας, την παράνομη
Σκυλίσια ζωή στην πόλη του Κιλκίς
υλοτομία και την βιομηχανία προσφύγων ένα νέο όπλο έρχεται να κοσμήσει τις δραστηριότητες της Δημοτικής αρχής. Τα αποτελέσματα της νέας δραστηριότητας του δήμου είναι ορατά έξω από τα καταστήματα της πόλης καθώς ουρές πελατών περιμένουν να εξυπηρετηθούν.


Τα σκυλιά φίλοι μου, αυτά τα συμπαθέστατα τετράποδα θα φέρουν την ανάπτυξη καθώς εγκαταστάθηκαν έξω από τα καταστήματα της πόλης περιμένοντας να εξυπηρετηθούν, ενώ περιχαρής ο Δήμαρχος Σισμανίδης παρακολουθεί το φαινόμενο και από ότι μαθαίνουμε εισηγείται να συνεχιστεί ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης, μέχρι το Πάσχα ώστε οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τις αριστουργηματικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που κοσμούν την πλατεία μας. 


Το μέτρο αποδίδει καρπούς καθώς τελειώνει ο Γενάρης και εμείς εξακολουθούμε να έχουμε Χριστούγεννα.  


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply