Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΈΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥς ΣΟΥ; ΠΟΤΕ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με τηλεφώνησε φίλος της kilkiswebtv και μου είπε πως ο Δήμαρχος ( φαντάζομαι ο νυν κ. Σισμανίδης Δημήτριος) ευεργέτησε κάποιον και τώρα χωρίς ένα ευχαριστώ, το παράτησε και πήγε και μάλιστα γλείφει τον Π. Τονικίδη.
Το να γλείφει κάποιος έναν άλλον εκλεγμένο δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο, διότι από τέτοιους έχει γεμίσει το Κιλκίς ένας εκ των οποίων «ψωμίζεται» και ζει σαν λίγδα από τα απομεινάρια νυν εκλεγμένου, από ότι λέγεται.
Το παράξενο είναι πως ο Δήμαρχος ευεργέτησε κάποιον συμπολίτη μας! Ο νους μου πήγε αμέσως, μήπως ο Δήμαρχος χάρισε το αυτοκίνητό του σε κάποιον ο οποίος είναι αγνώμων; Μήπως εξ αιτίας αυτής της δωρεάς ο Δήμαρχος κυκλοφορεί και για τις προσωπικές του μετακινήσεις με χρήματα των δημοτών και νοιώθει τύψεις;  Όπως και να έχει πάντως εμείς δεν πιστεύουμε ότι ευεργέτησε κάποιον διότι ξέρουμε πως και ο ίδιος στάθηκε αγνώμονας προς προς ευεργέτη του!
Στις προηγούμενες Δημοτικές  εκλογές, βοήθησα τόσο ηθικά, όσο αγωνιστικά και φυσικά εμμέσως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, που ποτέ δεν έστειλε ο Δήμαρχος ένα ευχαριστήριο. Είπε προφορικά για την προσφορά μου, αλλά ποτέ δεν έκανε μία δημόσια δήλωση. Γι’ αυτό δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να ευεργέτησε κάποιον!
 Επειδή όμως κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του, πιθανόν να ευεργετεί αναξιοπαθούντες του περίγυρού του που και εμείς σκεφτόμαστε να κάνουμε έρανο για να τον βοηθήσουμε.
Λοιπόν, όσο εσύ δήμαρχε δεν λες ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που σε ευεργέτησαν με την ψήφο τους, όλους όσους σε ευεργέτησαν με τους αγώνες τους και ποτέ δεν τους ευεργέτησες σαν δήμαρχος, το ίδιο θα αποκομίζεις και από αυτούς που (αν) ευεργέτησες, αν και δεν πιστεύουμε ότι εσύ ευεργέτησες κάποιον!  Όταν κάποιος είναι αγνώμων προς τον ευεργέτη του δεν είναι ικανός ούτε και να ευεργετήσει κάποιον!
Καλή Χρονιά Δήμαρχε και επαναλαμβάνουμε: «Μη κρατάς γύρω σου ανθρώπους που καθημερινά σε εκθέτουν»

Θεόφιλος Κυριακίδης

Δημοσιογράφος από το 1973

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply