Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣΚ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στην ημερίδα κλειστού στίβου της Θεσσαλονίκης
ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣΚ
Πρωταγωνίστησαν Π.Παπαδόπουλος & Π. Αρβανιτίδης

           Απόλυτα ικανοποιητικό ήταν πρώτο αγωνιστικό τεστ για τους αθλητές του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς που έλαβαν μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου , που διοργανώθηκε το Σάββατο από τον ΣΕΓΑΣ στο κλειστό του “Παλέ ντε Σπόρ” της Θεσσαλονίκης .
          Δίχως καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, εξ αιτίας των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών που εδώ και τρεις βδομάδες  επικρατούσαν στο Κιλκίς  και δεν επέτρεψαν να γίνουν  οι ανάλογες προπονήσεις , οι δρομείς ταχυτήτων του ΓΑΣΚ τα κατάφεραν θαυμάσια και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις τους στον ανοιχτό στίβο που αρχίζουν από τον Μάρτιο.
         Στό απογευματινό πρόγραμμα του “Παλέ ντε Σπόρ”οι δρομείς ταχυτήτων που αγωνίστηκαν στα 60 μ αξιοποίησαν την ευκαιρία να κάνουν μία δυνατή “προπόνηση”  και οι περισσότεροι κατάφεραν να βελτιώσουν ή να πλησιάσουν τις ατομικές  τους επιδόσεις. Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Παύλος Παπαδόπουλος με 7''27, και ακολούθησαν οι Παναγιώτης Αρβανιτίδης 7''41, Παναγιώτης Μουτσουρίδης 7''48, Γιάννης Χαραλαμπίδης 7''51 & Νίκος Καπέτης 7''68.

          Στα κορίτσια καλή εμφάνιση έκαναν στα 60 μ  κορασίδων  τόσο η  Αναστασία  Καλογιαννοπούλου με 8''74, όσο και η Άννα Ισχνοπούλου  με 8''82.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply