Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει μία ανάρτηση σε ένα τοπικό σάϊτ,  που γράφει ότι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα στον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Σισμανίδη, ότι τον θέλει υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές, όποτε και εάν γίνουν. 
Επικοινωνήσαμε με το γραφείο του αντιπροέδρου και σας μεταφέρουμε επί λέξη όσα ο ίδιος μας είπε όταν του αναφέραμε το δημοσίευμα και του ζητήσαμε να τοποθετηθεί. 
«Τίποτε ποιο ψευδές, εγώ με τον Δήμαρχο Κιλκίς δεν αντάλλαξα ούτε καλημέρα» είπε ο κ. Γεωργιάδης και μάλιστα ζήτησε να δημοσιεύσουμε την απάντησή του. 
Πρέπει επίσης να σας αναφέρουμε ότι ο «κρυπτόμενος» δημοσιογράφος, γνωστός διασπορέας ψευδών ειδήσεων και συκοφαντιών, κινδυνεύει όπως μας είπαν να μηνυθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων, καθ’ ότι αναφέρει το όνομα ενός εκ των Αντιπροέδρων της Ν.Δ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ kilkiswebtv: Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Σισμανίδης αποτελεί καμένο χαρτί για την Νέα Δημοκρατία καθώς σε όλους είναι γνωστές οι υβριστικές δηλώσεις εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Οι τοποθετήσεις του κ. Σισμανίδη και ειδικότερα οι χαρακτηρισμοί του για το κόμμα της ΝΔ είναι γνωστές και στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ και προφανώς στο πολιτικού γραφείου του κ. Γεωργιάδη όπως και σε όλα τα ηγετικά στελέχη του κόμματος. Κατά συνέπεια είναι δεδομένο ότι οι δυνατότητες παρέμβασης του δημάρχου Κιλκίς στον χώρο της ΝΔ είναι περιορισμένες για να μην πούμε αμελητέες. 
Είναι επίσης γνωστό ότι πολλοί μνηστήρες θα προβάλουν μέχρι τις επόμενες εκλογές και όλοι θα πουλάνε το παραμύθι περί "κοψίματος ψήφων από την χρυσή αυγή", γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να δώσουν. Όλοι αυτοί είναι σκιές τις οποίες οφείλει να πατήσει και να προσπεράσει ο πρόεδρος γιατί μόνο μπροστά υπάρχει ελπίδα. Το παρελθόν μας έφερε σε αυτά τα χάλια. 
Σας παραθέτουμε την ψευδή δημοσίευση του σάϊτ σύμφωνα με την οποία ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης ήρθε σε επαφή με τον κ. Σισμανίδη και του πρότεινε να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.
Το μήνυμα Άδωνι σε δήμαρχο Κιλκίς
Το μετέδωσε όπως του είπαν να το μεταδώσει από την Αθήνα το μήνυμα προς τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη: μόνο εσύ μπορείς να μαζέψεις τη Χρυσή Αυγή γι αυτό σε καλούμε να μπεις στο ψηφοδέλτιο. Τι λέτε να απάντησε ο δήμαρχος; "Εχω μεγάλο έργο ακόμα στο δήμο αντιπρόεδρε και ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνει το κόμμα, αλλά θα αρνηθώ!

Kilkiswebtv: Και εμένα με κάλεσε ο Τράμπ για ειδικό σύμβουλο για το διάστημα, αλλά δεν δέχθηκα. Είπα πως έχω μεγάλο έργο ακόμη μέχρι να πάω το Κιλκίς στην δεκαετία του 50!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply